Παράξενα

Μωρό πέταξε την Βίβλο στην κολυμπήθρα ενώ το βάπτιζαν και έγινε viral

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 15, 2023

Μωρό πέταξε την Βίβλο στην κολυμπήθρα ενώ το βάπτιζαν και έγινε viral

Η βάπτιση θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια, καθώς αποτελεί την επίσημη εισαγωγή στην Εκκλησία εκείνου που μυείται.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μυστήριο δεν κύλησε ήρεμα, καθώς το μωρό είχε άλλα σχέδια και αιφνιδίασε τον ιερέα… πετώντας την Βίβλο στην κολυμπήθρα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και έχει γίνει viral, με πάνω από 4,5 εκατ. εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, ο μόλις 11 μηνών μπέμπης σηκώνει το μικροσκοπικό του χέρι, χτυπάει το βιβλίο του ιερέα και το ρίχνει μέσα στην κολυμπήθρα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Δείτε όσα έγιναν

@nattyiceicebabyy @Barstool Sports hope you find this as funny as we did #baptismgonewrong ♬ Oh No - Kreepa

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην εκκλησία Our Lady of Pompeii, στο Μπάφαλο. H μητέρα Candace Williams κρατά τον γιο της και δίπλα της ο καθολικός ιερέας απαγγέλλει αποσπάσματα από τη Βίβλο.

Φίλοι και συγγενείς παρακολουθούν με ευλάβεια το μυστήριο, όταν ο μπέμπης τους πιάνει εξαπίνης πετώντας το ιερό βιβλίο μέσα στο αγιασμένο νερό.

Το βίντεο μοιράστηκε στον λογαριαμό της η θεία του μωρού Natalie Walczyk αλλά γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με χιλιάδες χρήστες να το αναδημοσιεύουν και να αφήνουν χιουμοριστικά σχόλια.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω», «Μωρό: “Μιλάς πολύ! Τελείωνε”», «Θέλω να μάθω τι συνέβη μετά από αυτό», «Κάπως έτσι αγιάζεις το νερό», είναι μόνο κάποια από τα σχόλιά τους.

Σε συνέντευξή της η Candace Williams ανέφερε ότι η βάπτιση του Sullivan ήταν η πρώτη του ιερέα στη συγκεκριμένη εκκλησία.

Παράλληλα, τον ευχαρίστησε για την κατανόησή του και για το ότι έκανε αποδεκτή τη συγγνώμη της οικογένειας.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb