Ψυχαγωγία

Η ερωτική ταινία του Netflix που εσύ επιλέγεις τη συνέχεια

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 06, 2023

Η ερωτική ταινία του Netflix που εσύ επιλέγεις τη συνέχεια
@Netflix.com

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix μας βάζει στο τιμόνι για το πως θα προχωρήσει μια ταινία. Αλλά ίσως αυτή η φορά να είναι η πιο ενδιαφέρουσα.

Η ερωτική ζωή της Κάμι λοιπόν βρίσκεται στα χέρια σου. Ποιον να επιλέξει; Έναν χαμένο έρωτα, έναν ροκ σταρ ή τον σταθερό σύντροφο; Η συνέχεια είναι αποκλειστικά στο χέρι σου, αφού σε διάφορα σημεία της ταινίας θα πρέπει να επιλέξεις τι θα συμβεί αμέσως μετά. Βέβαια, κάθε επιλογή αλλάζει εντελώς την πορεία της ιστορίας, οπότε επέλεξε με προσοχή και όσο μπορείς σοφότερα.

Μια διαδραστική ταινία χάνει λίγο από την μαγεία του αναπάντεχου αλλά από την διδακτική της ικανότητα. Ωστόσο, που και που έχει την πλάκα του να κάνεις εσύ τις επιλογές και να βλέπεις που θα κατέληγαν, κάτι που είναι με έναν διαφορετικό τρόπο διδακτικό.

Η ρομαντική αυτή κομεντί λοιπόν είναι ότι πρέπει για να μπεις εσύ στα παπούτσια των πρωταγωνιστών και μπορείς να τη δεις και να την ξαναδείς, ώστε να ξέρεις όλα τα πιθανά μονοπάτια. Συνολικά σαν ιστορία, η ταινία είναι αυτό που υπόσχεται, δηλαδή ανάλαφρη και ρομαντική. Η μόνη έκπληξη που προσφέρει είναι στα χέρια σου, οπότε για να εκπλαγείς κάνε τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Μια νύχτα λοιπόν με φαγητό και το τηλεκοντρόλ στο χέρι, θα περάσει όμορφα, ίσως με χαμόγελο και λίγα δάκρυα συγκίνησης. Το «Choose Love» είναι ότι πρέπει για σένα για να μάθεις αν σκέφτεσαι σωστά και κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb