Νέα

Βίντεο: Ρεπόρτερ τοπικών έπαθε... αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού ‑ H viral συνέντευξη με Ουκρανό αμυντικό


Δημοσίευση ΝΟE 21, 2023

Βίντεο: Ρεπόρτερ τοπικών έπαθε... αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού ‑ H viral συνέντευξη με Ουκρανό αμυντικό

Πολύ ενδιαφέροντα σκηνικά εκτυλίσσονται συχνά στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα και εικόνες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θυμίζουν τις παλιές cult εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι έγινε και στην προκειμένη περίπτωση μετά το παιχνίδι του Ελευθεριακού με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΜ στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας και ένας ρεπόρτερ περίμενε για συνέντευξη έναν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το χρονόμετρο για να γίνει viral είχε αρχίσει ήδη να χτυπά. Ο ρεπόρτερ φάνηκε να αγχώνεται προσπαθώντας να μη σπαταλήσει πολύ χρόνο, να τα πει όλα γρήγορα, αλλά και να μιλήσει στα αγγλικά με τον αμυντικό του Αγροτικού Αστέρα, Μπόγκνταν Νόβικοφ. Έτσι, επηρεασμένος και από το κρύο που επικρατούσε έπαθε... αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού που πριν πολλά χρόνια μας είχε χαρίσει μια από τις πιο ιστορικές εξώ-αγωνιστικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τη μεριά του, ο 22χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής προσπάθησε να απαντήσει με όσα αγγλικά ήξερε και εκείνος και μετά από λίγο αποχώρησε χαμογελώντας.

Δείτε ολόκληρη τη viral συνέντευξη στο 09:30 του βίντεο

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb