Νέα

H Πηνελόπη Πλάκα πόζαρε με παραπάνω κιλά ‑ Όταν δεν είμαι καλά τρώω, έγραψε»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 02, 2024

H Πηνελόπη Πλάκα πόζαρε με παραπάνω κιλά ‑ Όταν δεν είμαι καλά τρώω, έγραψε»

Η Πηνελόπη Πλάκα ανέβασε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό από το 2022 και άφησε ένα μήνυμα για τα κιλά που πήρε και όσα δεν της άρεσαν στο σώμα της.

Μέσω Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε δύο καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την ίδια μέρα και στο ένα, έχει επισημάνει με γραμμές, τα σημεία που δεν της άρεσαν πάνω της, εκείνη την περίοδο, που είχε πάρει 8 κιλά, τα οποία σύμφωνα με την ίδια είναι και στα πιο «γεμάτα» της.

Δείτε τις φωτογραφίες

plaka22

pinelopiplaka
Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμική γυναίκα; Εδώ, πρόπερσι το καλοκαίρι. Γραμμούλα σε ό,τι δεν μ' άρεσε. Στα πιο γεμάτα μου +8. Τα κράτησα για 3 χρόνια. Όταν δεν είμαι καλά τρώω. Όταν είμαι σε απόλυτη επαφή και συνεννόηση με εμένα τρώω αλλά σωστά. Τα έχασα πρόσφατα. Γύρισα στα παλιά μου. Ανάλαφρη νιώθω. Ωραία να μπαίνεις στα παλιά σου ρουχα. Το χουμε φάει αυτό το παραμύθι όμως. Της τελειότητας. Της εξωτερικής. Μακάρι να τρώγαμε και της εσωτερικής. Αλλά που τέτοια τύχη! Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν. Feel free and proud. Και γιατί τις ανεβάζω τώρα; Γιατί έτσι μ' αρέσει. Κι εσένα ότι σ' αρέσει. Με τα + σου , με τα - σου. Κανείς δεν θα σου πει. Μοναχά εσύ. Άντε κι η στιγμή».

View this post on Instagram

A post shared by 𝐏𝐢𝐧𝐞𝐥𝐨𝐩𝐢 𝐏𝐥𝐚𝐤𝐚 (@pinelopiplaka)

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb