Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Η χρονική διάρκεια στο σeξ που μπορεί να «τρελάνει» τις γυναίκες

Και ο λόγος


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 29, 2019

Η χρονική διάρκεια στο σeξ που μπορεί να «τρελάνει» τις γυναίκες

Η χρονική διάρκεια της σeξουαλικής πράξης, είναι κάτι που βασανίζει τους άντρες ανά περιόδους της ζωής τους. Οι περισσότεροι φοβούνται πως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια και έτσι δεν θα ικανοποιήσουν όπως θα ήθελαν την σύντροφό τους.

Ωστόσο αρκετοί σeξολόγοι αναφέρουν κάτι που μάλλον δεν θα περίμενες. Μια σeξουαλική πράξη με διάρκεια 5 λεπτών, μπορεί να τονώσει την σχέση και να της δώσει μια παραπάνω σπίθα. Όσο δηλαδή χρειάζεται για να απογειωθεί.

Ο λόγος είναι πως συνήθως διακατέχεται από αυθορμητισμό, κάτι που ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις χάνεται με τον καιρό. Αυτός ο αυθορμητισμός είναι εξαιρετικά διεγερτικός για μια γυναίκα, ένα αφροδισιακό που χαρίζει έντονες στιγμές.

Αν η σeξουαλική σου ζωή είναι διαφορετική και λειτουργεί, τότε δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Αλλά οι πράξεις των 5 λεπτών θα βοηθήσουν σίγουρα. Θα χαλαρώσουν και το άγχος που ίσως έχεις. Όλα στο μυαλό είναι άλλωστε...

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb