Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Δεν θα πιστεύετε ποιο ριάλιτι από τα παλιά επιστρέφει

Και θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 04, 2019

Δεν θα πιστεύετε ποιο ριάλιτι από τα παλιά επιστρέφει

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά ο ΣΚΑΪ θέλει την επόμενη σεζόν να βγάλει στον αέρα το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» που είχε προβληθεί παλαιότερα για δύο σεζόν από τον ALPHA με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε αυτό, όπως φαίνεται κι από τον τίτλο του, διαγωνίζονται αγρότες, όσοι δηλαδή γνωρίζουν καλά από τις αγροτικές δουλειές και ασχολούνται με γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία και όλα τα συναφή αλλά μέσα από τη συμμετοχή τους θέλουν να βρουν τη σύντροφο για να ζήσουν μαζί στην ύπαιθρο, κοντά στη φύση! Το ριάλιτι συνεχίζεται και προβάλλεται σε πολλές χώρες σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις κάτι που συνέβαλε στο να το εντάξει ο ΣΚΑΪ στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής έχει πιάσει ήδη δουλειά και επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι ο «Αγρότης» τους να βγει στον αέρα στην αρχή της επόμενης χρονιάς.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb