Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Νίκος Χορταρέας: Ο γνωστός αστρολόγος χειροτονήθηκε ιερομόναχος

Χειροτονήθηκε ιερομόναχος με το όνομα πατήρ Κυπριανός

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2019

Νίκος Χορταρέας: Ο γνωστός αστρολόγος χειροτονήθηκε ιερομόναχος

Έγινε γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως αστρολόγος και μέντιουμ. Συμμετείχε σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές, έγινε νούμερο σε επιθεωρήσεις, το 2016 συνελήφθη στην Κύπρο για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, ενώ το 2014 είχε πέσει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ όταν είχε «ξεχάσει» να δηλώσει 710.000 ευρώ στην Εφορία. Πλέον όμως ο Νίκος Χορταρέας είναι ένας άλλος άνθρωπος καθώς αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του.

Ο Νίκος Χορταρέας αποφάσισε να μονάσει αφιερώνοντας τη ζωή του στον Θεό. Σύμφωνα με το star, χειροτονήθηκε μοναχός στην ιερά Μητρόπολη Σύρου, ως πατέρας Κυπριανός και σήμερα είναι παπάς σε εκκλησία χωριού στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ο θάνατος της μητέρας του πριν από δύο χρόνια φαίνεται πως ήταν καθοριστικός στη ζωή του. Άνθρωποι που τον ξέρουν λένε πως για να αντέξει βρήκε καταφύγιο στην εκκλησία, επιλέγοντας το όνομα Κυπριανός. Ο Άγιος Κυπριανός ήταν μάγος της εποχής του, όμως η πίστη του στον Θεό τον έκανε επίσκοπο που έδωσε μάχη κατά της μαγείας και του Σατανά.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά αγκάλιασε την μεταστροφή του αστρολόγου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το star επικοινώνησε με κληρικό της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο οποίος μας μετέφερε για τον Νίκο Χορταρέα: «Στη ζωή της εκκλησίας υπάρχει μια μεταποιητική δύναμη. Αυτή η δύναμη μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων και τις ιδιότητές τους. Αυτή η δύναμη κατέστησε τον ληστή, πρώτο πολίτη του παραδείσου. Η δύναμη της μετάνοιας την πόρνη Αλεξάνδρειας, σε Οσία Μαρία η Αιγυπτία. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να ζούνε στην ελευθερία της βούλησής τους κοντά στον Θεό και να μην μας εκπλήσσει το παρελθόν τους. Να θαυμάζουμε το παρόν και να ευχόμαστε για το μέλλον. Και ο Άγιος Κυπριανός ήταν ο φοβερότερος μάγος της εποχής του. Η πίστη του στον Χριστό τον ανέδειξε σε επίσκοπο της εκκλησίας και διώκτη της πλάνης του διαβόλου».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb