Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Dolce Vita

Και όμως αυτή είναι η πιο κοινή φαντασίwση των ανδρών

Σε καμία περίπτωση δεν την περιμένεις

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 09, 2019

Και όμως αυτή είναι η πιο κοινή φαντασίwση των ανδρών

Μπορεί να έχεις ακούσει πολλά για το σeξ και το πως μπορεί να το προτιμούν οι άντρες, όμως φαίνεται ότι αυτό το νέο έρχεται για να καταρρίψει πολλές από τις πεποιθήσεις που έχουν οι γυναίκες για τις φαντασιώσeις του αντίθετου φύλου.

Φαίνεται ότι μια νέα έρευνα έρχεται για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να σου ανοίξει τα μάτια γύρω από έρωτα και τις απαιτήσεις του. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα της, βρέθηκε ότι το 88% των αντρών που συμμετείχαν σε αυτήν την μελέτη απάντησε ότι η πιο συχνή φαντασίωση είναι το σeξ με συναίσθημα. Στην εν λόγω έρευνα έλαβαν μέρος 1. 516 άντρες και γυναίκες.

Βέβαια, σε έναν κόσμο που οι περισσότερο είναι αρκετά απελευθερωμένοι σeξουαλικά και η ποικιλία στο σeξ είναι συνώνυμο της ποιότητάς του, είναι λίγο δύσκολο να πιστέψεις ότι θα έδινες στον άντρα την ευκαιρία να μοιραστείτε ένα role play ή κάτι σε bondage σeξ και εκείνος θα προτιμούσε να το κάνετε ιεραποστολικά και μοιραστείτε φιλάκια και αγκαλιές.

Το περίμενες; Και όμως είναι για πέρα αληθινό σύμφωνα με τους επιστήμονες. Από εδώ και πέρα λοιπόν, δοκίμασε κάτι πιο sεsual με τον σύντροφο σου.

 

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb