Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Κατερίνα Δαλάκα: Ποια είναι η αλήθεια για την σχέση της με τον Ατακάν στο Survivor;

Τι δήλωσε λίγο μετά τη νίκη της στο Survivor


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 12, 2019

Κατερίνα Δαλάκα: Ποια είναι η αλήθεια για την σχέση της με τον Ατακάν στο Survivor;

Η Κατερίνα Δαλάκα, λίγο μετά τη νίκη της στο Survivor, μιλά στο 7 Μέρες TV και την Εύη Βαλή για τα πρόσωπα από το παιχνίδι με τα οποία έχει κρατήσει επαφή. Τελικά, ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατακάν;

Έχεις κρατήσει φιλίες από το προηγούμενο Survivor;

Ναι. Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμαστε ακόμα φίλοι.

Από αυτή τη σεζόν; Ένιωσες κάποιον περισσότερο κοντά σου;

Από αυτή, με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη.

Σχολιάστηκε πολύ η σχέση που ανέπτυξες με τον Ατακάν. Δήλωσες πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι βγήκε αυτό το συμπέρασμα από το κοινό;

Γιατί πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb