Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Το MTV ήθελε να «σβήσει» τον... Michael Jackson από το βραβείο Video Vanguard

Χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2019

Το MTV ήθελε να «σβήσει» τον... Michael Jackson από το βραβείο Video Vanguard

Είναι το σημαντικότερο βραβείο που απονέμεται κάθε χρόνο στα Video Music Awards του τηλεοπτικού δικτύου MTV. Το Michael Jackson Video Vanguard Award φέρει από το 1991 το όνομα του βασιλιά της ποπ. Λίγο πριν την απονομή των VMA άρχισε να διαρρέει η πληροφορία ότι το MTV αφαίρεσε (χωρίς να εκδόσει κάποια εξήγηση) το όνομα του Michael Jackson.

Τα δημοσιεύματα επέμεναν πως το MTV θα αφαιρούσε το όνομα του Michael Jackson από το βραβείο Video Vanguard μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του HBO "Leaving Neverland". Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στις καταγγελίες εναντίον του εκλιπόντος για σeξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Τελικά το MTV συμπεριέλαβε το όνομα του Michael Jackson στο Δελτίο Τύπου που έστειλε να ανακοινώσει ότι φέτος το βραβείο θα απονεμηθεί στην Missy Elliott. Εκείνη μετά τη βράβευσή της δήλωσε «Το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard είναι τόσο σημαντικό για μένα».

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb