Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Η 18χρονη που “ζάλισε” τους κριτές του GNTM μιλάει για την απόρριψή της

«Έφτιαξα βαλίτσα από την πρώτη οντισιόν γιατί πέρασα με τέσσερα “ναι”. Τελικά δεν μπήκα στο σπίτι».


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 30, 2019

Η 18χρονη που “ζάλισε” τους κριτές του GNTM μιλάει για την απόρριψή της

Τη Μιλένα Ζντρένια τη γνωρίσαμε στις οντισιόν του GNTM, όπου είχε εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές με το υπέροχο κορμί της. Η 18χρονη από τα Καμίνια, όμως, αν και πέρασε στο bootcamp, δεν προχώρησε στην επόμενη φάση, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα στο φινάλε της βραδιάς.

Η Μιλένα έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για την εμπειρία της στο Greece’s Next Top Model.

«Πήγα στο bootcamp με πολλή αυτοπεποίθηση ότι θα περάσω, ήμουν έτοιμη για το σπίτι, τα είχα ετοιμάσει όλα και ξαφνιάστηκα. Είχα ετοιμάσει τα πράγματά μου για να μπω στο σπίτι. Έφτιαξα βαλίτσα από την πρώτη οντισιόν γιατί πέρασα με τέσσερα “ναι”.

Τελικά δεν μπήκα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με την πασαρέλα μου στο bootcamp, με ενοχλούσαν τα παπούτσια. Δεν άκουσα το όνομά μου κι έριξα το κλάμα της ζωής μου. Νευρίασα πολύ μετά τα αποτελέσματα. Απογοητεύτηκα γιατί άκουσα θετικά σχόλια.

Έκανα αρκετές φίλες στα γυρίσματα, οι οποίες απογοητεύτηκαν που δεν πέρασα. Προσπαθούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου, αλλά δεν γινόταν. Το Golden Pass δεν με βρήκε σύμφωνη, υπήρχαν πολύ καλύτερα κορίτσια που θα μπορούσαν να το πάρουν.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb