Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

GNTM: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη διαγωνιζομένη

«Με ύφος δε θα πας πουθενά…»


Δημοσίευση ΟΚΤ 08, 2019

GNTM: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη διαγωνιζομένη

"Να μάθεις να είσαι ταπεινή και να δέχεσαι τι σου λένε άνθρωποι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν..."

Η Άννα Χατζή, η οποία είναι 19 χρονών και σπουδάζει κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική και πέρασε με σχετική ευκολία τις οντισιόν του GNTM και αργότερα το bootcamp, έδειξε από την αρχή ενοχλημένη με τη Βίκυ Καγιά καθώς την ώρα της φωτογράφισης, η κριτής της έκανε υποδείξεις ώστε να μπορέσει η Άννα να βγάλει μία καλή πόζα.

Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά, όμως, την ενόχλησαν πολύ, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με τους κριτές την ώρα του πρώτου πλατό του παιχνιδιού.

Όταν τον λόγο πήρε αμέσως μετά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας στην Άννα, της είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί βγάζει τέτοια επιθετικότητα στη Βίκυ Καγιά.

«Το θέμα είναι ότι όσο ειδικά σου μιλάει η Βίκυ, είσαι κάπως αρνητική, είσαι επιθετική, είναι οκ να είσαι περιφανή, αλλά να μάθεις να είσαι ταπεινή και να δέχεσαι τι σου λένε άνθρωποι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν. Με ύφος δε θα πας πουθενά. Όχι στο show, πουθενά… Αν δεν καταλαβαίνεις το concept έπρεπε να το ρωτήσεις. Ακόμα και να το ρωτήσεις εκατομμύρια φορές, εμείς γι’ αυτό είμαστε εκεί. Η φωτογραφία σου είναι κακή…»

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb