Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Survivor: Μάθαμε τα ποσά που έπαιρναν οι μαχητές ‑ Και δεν είναι όσα νομίζατε

Ποιο είναι το... απίστευτο ποσό που έπαιρναν οι μαχητές την πρώτη αλλά και τη δεύτερη χρονιά.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 30, 2019

Survivor: Μάθαμε τα ποσά που έπαιρναν οι μαχητές ‑ Και δεν είναι όσα νομίζατε

Κατά καιρούς δημοσιεύματα μιλούσαν για τα χρήματα που έπαιρναν οι παίκτες του Survivor την πρώτη και τη δεύτερη χρονιά. Όπως όλα δείχνουν τα ποσά αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, αφού τα πραγματικά χρήματα ήταν πολύ λιγότερα. Ειδικά την πρώτη χρονιά δεν έφταναν ούτε τα 1.000 ευρώ το μήνα.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τον Κώστα Κοκκινάκη, τον συμπαίκτη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor, ήρθε συζήτηση περί οικονομικών στο πάνελ του «Έλα, Χαμογέλα». Εκεί για πρώτη φορά, ο Βασάλος αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν στο Survivor οι Μαχητές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, την πρώτη χρονιά που συμμετείχε και ο ίδιος, οι Μαχητές έπαιρναν 900 ευρώ το μήνα, ενώ τη δεύτερη χρονιά 2.000 ευρώ το μήνα.

«Εμείς στο Survivor 1, οι Μαχητές, παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Και την επόμενη χρονιά, στο Survivor 2, οι Μαχητές έπαιρναν 2.000 ευρώ το μήνα. Εμείς ανοίξαμε το δρόμο… Καθαρά ήταν αυτά και είχαμε και ασφάλεια, όλα μέσα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Έλα ρε συ, άδικο», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb