Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Γυναίκα είπε ψέμα για να αλλάξει θέση στο αεροπλάνο ‑ Ο πιλότος είχε άλλη άποψη

Όλα έγιναν στην πτήση της American Airlines από την Πενσακόλα για το Μαϊάμι

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2019

Γυναίκα είπε ψέμα για να αλλάξει θέση στο αεροπλάνο ‑ Ο πιλότος είχε άλλη άποψη

Η πτήση της American Airlines στο τέλος της βδομάδας ήταν από την Πενσακόλα της Φλόριντα για το Μαϊάμι. Το αεροπλάνο ήταν πλήρες και η πτήση ξεκίνησε. Μία γυναίκα από τους επιβάτες σκαρφίστηκε ένα τέχνασμα για να βρεθεί σε καλύτερη, πιο ευρύχωρη θέση, ώστε να έχει την άνεσή της. 

Προφασίστηκε λοιπόν ότι έχει αιφνίδιο πρόβλημα υγείας και πως γι αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί σε μια θέση πιο άνετη και απομονωμένη. Όταν ενημερώθηκε ο πιλότος αποφάσισε να γυρίσει πίσω το αεροσκάφος, ώστε να έχει άμεση περίθαλψη η γυναίκα.

Με το που γύρισε το αεροσκάφος πίσω, η πρώτη δουλειά των αεροσυνοδών ήταν να ενημερώσουν τις αρχές και γιατρό. Εκκενώθηκε το αεροσκάφος λόγω της συμπεριφοράς της γυναίκας, η οποία όμως δεν έλεγε με τίποτα να κατέβει από αυτό...

Με την παρέμβαση της αστυνομίας τελικά κατέβηκε και το αποτέλεσμα ήταν οι μεν άλλοι επιβάτες να ξεκινήσουν και πάλι για το Μαϊάμι με καθυστέρηση αρκετά σημαντική. Η γυναίκα κρατήθηκε από τις Αρχές ώστε να της γίνει ψυχιατρική αξιολόγηση, χωρίς ωστόσο να της απαγγελθεί κάποια κατηγορία.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb