Νέα

Ζευγάρι που κάνει ποpνό κατά παραγγελία, αποκαλύπτει τι θέλει ο κόσμος

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 11, 2021

Ζευγάρι που κάνει ποpνό κατά παραγγελία, αποκαλύπτει τι θέλει ο κόσμος
Photo via Odkrito.si - Svet24

Όταν σκέφτεστε ένα «φeτίχ», πιθανότατα σας δημιουργούνται εικόνες με δερμάτινα ρούχα, μαστίγια και αλυσίδες. Με άλλα λόγια, BDSΜ.

Αλλά το φάσμα των φeτίχ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον ξυλοδαρμό και τις λέξεις ασφαλείας και πιθανώς εμπεριέχει πράγματα που ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι είναι έστω για κάποιους άκρως σeξουαλικά, όπως π.χ. τα γραμματόσημα ή οι μύγες. Ναι, είναι εντελώς αλήθεια.

Εδώ μπαίνουν ο Dan και η Rhiannon. Για χρόνια το ζευγάρι από το Λος Άντζελες και η εταιρεία τους, Anatomik Media, ήταν στην πρώτη γραμμή του «costum made ποpνό», το οποίο ξεπερνά τα όρια του παραδοσιακού πορνό, που δυστυχώς δεν μπορεί να το φτάσει.

Photo via Guardian

Βασικά, ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε για σενάριο ταινίας ποpνό, μπορούν να το κάνουν. Και σύμφωνα με το site τους, «κανένα αίτημα δεν είναι πολύ μικρό ή μεγάλο - ή παράξενο! Η έννοια της τρέλας είναι τόσο υποκειμενική, ενώ τα αιτήματα που λαμβάνουμε έχουν μια μεγάλη γκάμα. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αιτήματα για ποpνό που είχαμε ήταν να βάλουμε πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που κηνυγούσε μύγες».

Ένας άλλος άντρας έστειλε επίσης αίτημα για ταινία με ηλεκτρική σκούπα. «Ήθελε μια γυναίκα να κρατά ηλεκτρική σκούπα με κάνιστρο και μάλιστα έπρεπε να ήταν το κάνιστρο της δεκαετίας του '60 και ήθελε να σκουπίσει το πάτωμα λίγο, αλλά όχι πολύ, αλλά κυρίως να σκουπίσει τον καναπέ, έτσι απλά ήθελε να την βλέπει να καθαρίζει τον καναπέ».

Το ζευγάρι ξεκίνησε την Anatomik Media πριν από περίπου 10 χρόνια. Η Rhiannοn είχε εργαστεί στο παρελθόν στον χώρο των κινουμένων σχεδίων, καμία σχέση με την  βιομηχανία του ποpνό. Ο Dan από την άλλη, έκανε πάντα τις δικές του ταινίες για ενήλικες, αλλά καθώς το internet άρχισε να αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα και τα site άρχισαν να κυριαρχούν στο χώρο της βιομηχανίας του σeξ, μεταπήδησε στο ποpνό αυτού του είδους.

Photo via iandroid.eu

Στην εν λόγω εταιρεία, μπορεί ο καθένας να γράψει μια ιδέα για ταινία με σενάριο, οδηγίες σκηνοθεσίας, λεπτομέρειες για τα είδη των σκηνικών που χρησιμοποιούνται κλπ, τότε ο Dan και η Rhiannon δίνουν μια λίστα με επιλογές μοντέλων και την κάνουν πραγματικότητα. Τα ερωτικά σας όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα κάπως έτσι.

«Η πιο ακριβή ταινία μας δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά λέγεται The Bride» λένε. «Είχε ένα cast 25 ατόμων και κόστισε περίπου 30.000 δολάρια. Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ήμασταν πραγματικά έκπληκτοι που ο άνθρωπος που τη ζήτησε, ήθελε κιόλας να συμμετάσχει. Απλώς υποθέτουμε ότι οι τύποι που έρχονται σε εμάς με μεγαλύτερες ιδέες παραγωγής πιθανότατα δε θα πάρουν μέρος στις ταινίες. Στην συγκεκριμένη, η ιδέα ήταν ένας μεγαλύτερος άντρας να παντρευτεί μια νεότερη γυναίκα και μετά, στη δεξίωση εκείνη να αρχίσει να φλερτάρει με τον κουμπάρο, τον γαμπρό, τον θετό γιό και μετά με τους παρευρισκόμενους στο γάμο. Στην  ουσία να εμπλέκονται όλοι και άλλοι από αυτούς να τραβούν βίντεο».

Ένας άλλος από τους πελάτες τους, έχει δουλέψει σε μια ολόκληρη σειρά φαντασίας μαζί τους. «Λατρεύουμε τα μεγάλα, βασισμένα σε ιστορικά γεγονότα σενάρια, που είναι απλά επικά και ένας από τους πελάτες μας είναι καταπληκτικός σε αυτά», λέει το ζευγάρι.

«Ο συγκεκριμένος, δημιούργησε μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας όπου ένας επιστήμονας κυριεύεται από έναν δαίμονα. Ο δαίμονας αυτός του μιλάει γενικά και του λέει ότι έχει αλλοιώσει το σπέρμa του. Για αυτό, κάθε φορά που έρχεται σε οpγασμό χρησιμοποιεί μια ουσία που μοιάζεις με σπέρμa και όταν πέσει πάμω στο άτομο που κάνει σeξ, εκείνο γίνεται σκλάβος του σeξ. Έχουμε γυρίσει ήδη τα τρία από τα επτά επεισόδια που θέλει ο πελάτης να κάνει και περάσαμε τόσο διασκεδαστικά με αυτό».

Photo via mako.com

«Μερικοί από τους πελάτες μας βλέπουν τον εαυτό τους ως συγγραφέα. Έχουν την ιστορία τους και θέλουν να ζωντανέψει».

Αλλά δεν είναι όλα τα έργα μεγάλες και εντυπωσιακές παραγωγές. Στον κόσμο του ποpνό κατά παραγγελία, τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίπλοκα.

«Υπάρχει μια σειρά που κάναμε με τον τίτλο «$240 Condiment Game»», αναφέρει το ζευγάρι, «η οποία περιλαμβάνει καρυκεύματα που χύνονται στα κεφάλια αυτών των κοριτσιών: φασόλια, κέτσαπ, τσίλι, μουστάρδα κ.λπ. Αλλά όταν μπαίνει η σάλτσα μπάρμπεκιου και αρχίζει να μπλέκει τα πάντα... είναι το χειρότερο κομμάτι».

Εμφανώς απωθημένοι και μόνο στη σκέψη του έργου αυτού, λένε: «Η σάλτσα μπάρμπεκιου είναι απλώς βάναυση. Καίει τα πάντα και μυρίζει πραγματικά έντονα. Δεν έχετε ιδέα το πόσο άσχημα μυρίζει, αλλά είναι διασκεδαστικό».

Πολλά από τα αιτήματα που λαμβάνουν είναι επίσης βαθιά προσωπικά και για πολλούς, ο Dan και η Rhiannon είναι οι πρώτοι άνθρωποι που τους τα έχουν πει ποτέ.

«Μερικοί άνθρωποι φοβούνται πραγματικά να επικοινωνήσουν μαζί μας, επειδή δεν έχουν πει ποτέ σε κανέναν πριν ποιο είναι το φeτίχ τους. Είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους μιλούν για αυτό. Είναι πραγματικά υπέροχο όταν οι άνθρωποι έρχονται και μοιράζονται αυτές τις λεπτομέρειες μαζί μας.»

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb