Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Παναγιώταρου για Σχίζα: «Τον ήξερα πριν τον Αριστομένη και ήθελα από τότε να είμαστε μαζί»

Η αναπάντεχη δήλωσή της


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 23, 2022

Παναγιώταρου για Σχίζα: «Τον ήξερα πριν τον Αριστομένη και ήθελα από τότε να είμαστε μαζί»

Δηλώσεις παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον δεσμό της με τον Στάθη Σχίζα.

Με αφορμή την εμφάνιση της στα Mad Video Music Awards 2022, η δημοφιλής Instagrammer μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στον σύντροφό της.

«Ο Στάθης είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της. Ανυπομονώ να γυρίσει από το Survivor, θέλω να περάσουμε καλά. Να πάμε διακοπές και να περάσουμε καλά. Δεν μου κάνει αίσθηση να βγω να ξενυχτίσω όσο είμαι μόνη μου, θέλω τον άνθρωπό μου για να βγω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους κι αποκάλυψε πως ήξεραν ο ένας τον άλλο, πριν γνωρίσει τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Τον Στάθη τον ξέρω, πριν από τον Αριστομένη. Τον γνωρίζω από 18 χρονών και ήξερα από τότε, ότι ήθελα να είμαστε μαζί. Όσο ήμουν με τον Αριστομένη, ο Στάθης το σεβόταν. Μόλις χώρισα όμως, υπήρξε αμέσως πολύ στενή πολιορκία», δήλωσε και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, όταν ο επιχειρηματίας επιστρέψει από το Survivor: «Δεν ξέρω, εκεί έχει άπειρο να σκεφτεί, να τα βρει με τον εαυτό του και να δει τι θέλει».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb