Παράξενα

Αυτή είναι η «πιο σeξι τοξοβόλος του κόσμου» που ρίχνει βέλη με τα πόδια της


Δημοσίευση ΦΕΒ 13, 2023

Αυτή είναι η «πιο σeξι τοξοβόλος του κόσμου» που ρίχνει βέλη με τα πόδια της
@instagram.com/orissakelly/

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο πήρε τον τίτλο της «πιο σeξι τοξοβόλου του κόσμου». Η Orissa Kelly, οποία έχει κάνει τοξοβολία μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ, κέρδισε τη φήμη της λόγω της μοναδικής ικανότητάς της να εκτοξεύει βέλη χρησιμοποιώντας τα πόδια της. «Η τοξοβολία με τα πόδια είναι απλά τοξοβολία — γυρισμένη ανάποδα!» είπε η 27χρονη Ορίσα για τις λήψεις της με κόλπα, τις οποίες προβάλλει τακτικά στους σχεδόν 1,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο TikTok.

Σε ένα απόσπασμα με 17,7 εκατομμύρια προβολές, η τοξοβόλος και κασκαντέρ, ντυμένη γάτα χρησιμοποίησε το σπίτι της για να εκτοξεύσει ένα φλεγόμενο βέλος. Η Kelly ξεκινά πιάνοντας το σύνθετο τόξο των 13,5 κιλών στα δάχτυλα των ποδιών της και, στη συνέχεια, στέκεται με το χέρι σε κρεμαστά τετράγωνα με το πυροτεχνικό της όπλο στο «δάχτυλο του ποδιού» πάνω από το κεφάλι της. Στη συνέχεια, ενώ ισορροπεί στα χέρια της, τραβάει προς τα πίσω το τόξο με τα πόδια της και το σπρώχνει με δύναμη, σαν κάποιον περίεργο δολοφόνο του Austin Powers.

«Έχω κάψει πραγματικά τα δάχτυλά μου τόσες φορές κάνοντας τοξοβολία με φωτιά που δεν νιώθω πια τη ζέστη», είπε στο NeedToKnow.online η Kelly. Η ταλαντούχα κοπέλα, επιδεικνύει το μοναδικό της ταλέντο στα ημίχρονα του NBA.

@orissakelly #stitch with @shane.duffy hi I have strong toes #WomenOwnedBusiness #talent #skills #archery #stitch #fyp ♬ original sound - Orissa Kelly 🏹

Η Βρετανίδα με το τόξο, η οποία πραγματοποιεί βολές με κόλπα για επτά χρόνια, εμπνεύστηκε να δοκιμάσει τα δάχτυλα των ποδιών της στην τοξοβολία, αφού όπως είπε βαρέθηκε την ρουτίνα. «Έκανα κόλπα στον αέρα με μεταξωτές κορδέλες αλλά αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι ακόμα πιο ασυνήθιστο. «Πήρα ένα τόξο και ένα βέλος, πήγα σε ένα γήπεδο κρίκετ (γιατί δεν είχα πού αλλού να προπονηθώ!) και άρχισα να εξασκώ τον εαυτό μου» είπε η κοπέλα. Μετά από εξάσκηση έξι ώρες την ημέρα για έξι μήνες, η Kelly χτύπησε τελικά ένα bullseye: έμαθε πώς να κυριαρχεί στο τόξο και το βέλος χρησιμοποιώντας μόνο τα δάκτυλα των ποδιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orissa Kelly 🏹 (@orissakelly)

«Παρακολούθησα εκατοντάδες βίντεο τοξοβολίας όταν προσπαθούσα να μάθω. Έβαλα το τόξο και το βέλος στα πόδια μου ακριβώς όπως θα κάνατε με τα χέρια σας», εξήγησε η Kelly. Είπε ότι το μόνο μειονέκτημα είναι οι κράμπες στα πόδια, εξηγώντας: «Αν δεν προπονούμαι αρκετά συχνά, σίγουρα μου το θυμίζουν οι κράμπες στα πόδια»! Η Kelly ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποιεί τα πόδια της για να βλάψει κάποιο ζώο. «Δεν κυνηγώ ζώα – κυνηγώ μόνο τους πρώην μου», είπε αστειευόμενη η κοπέλα, η οποία έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις απαράμιλλες δεξιότητές της στην τοξοβολία, όπως μεταδίδουν οι New York Post.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orissa Kelly 🏹 (@orissakelly)

Μαζί με τις εμφανίσεις στα ημίχρονα, η Kelly έπαιξε για τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2018. Επιπλέον, έκανε ακροβατικά τοξοβολίας για το “Wonder Woman”, ανέφερε το Jam Press.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orissa Kelly 🏹 (@orissakelly)

«Δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα handstand, τα splits ή την τοξοβολία και μπορεί να κάνει και τα 3 ταυτόχρονα», έγραψε ένας θαυμαστής. «Αυτή είναι η πιο τεράστια δεξιότητα που έχει ποτέ», είπε ένας άλλος. Άλλοι θαυμαστές συνέκριναν την Kelly με διάσημους φανταστικούς τοξοβόλους, συμπεριλαμβανομένης της πρωταγωνίστριας του «Hunger Games» Katniss Everdeen καθώς και των Hawkeye και Black Widow από τους «Avengers».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orissa Kelly 🏹 (@orissakelly)

Ωστόσο, η αξιοθαύμαστη γυναίκα είπε ότι «το να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ κάθε μέρα» είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. «Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά δεν θα άλλαζα το επάγγελμά μου για τίποτα στον κόσμο και ελπίζω να εμπνεύσω άλλους να κάνουν αυτό που αγαπούν ως καριέρα – όσο τρελό κι αν είναι!».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb