Παράξενα

Συντετριμμένη σύζυγος: Ο άντρας μου δεν θα με συγχωρήσει ποτέ που αερίστηκα μπροστά του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2023

Συντετριμμένη σύζυγος: Ο άντρας μου δεν θα με συγχωρήσει ποτέ που αερίστηκα μπροστά του
Φωτογραφία από Mikhail Nilov

Μια σύζυγός, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στον γάμο της. Ο λόγος δεν είναι πολύ σημαντικός, αλλά μάλλον για τον σύζυγό της, ήταν. Μετά από εννέα χρόνια γάμου εκείνη αερίστηκε μπροστά του και εκείνος από τότε της το αναφέρει συνέχεια σαν κάτι κακό.

Όπως έγραψε η γυναίκα σε διαδικτυακό forum, σύμφωνα με την nypost.com, ήξερε ανέκαθεν πως ο σύζυγός της ένιωθε τεράστια ενόχληση είτε με ρέψιμο είτε με αέρια, οπότε εκείνη ήταν συνεχώς προσεκτική. Ένα βράδυ όμως, καταλάθος αερίστηκε. Και η σχέση τους άλλαξε.

«Όπως πάντα προσπαθούσα να αερίζομαι στο μπάνιο ή όταν εκείνος ήταν αρκετά μακριά», τόνισε η ίδια. Ένα βράδυ όμως αερίστηκε, ενώ βρισκόταν δίπλα του ξαπλωμένη. Επειδή είχαν αρχίσει να κοιμούνται ήδη, εκείνη δεν έδωσε και πολλή σημασία. Ωστόσο το πρωί ο σύζυγός της την επέπληξε άγρια.

Από τότε δεν έχει σταματήσει καθόλου να της το υπενθυμίζει, ειδικά όταν βλέπουν κάποια ταινία ή σειρά και κάποιος στην οθόνη αερίζεται. Εκείνη νιώθει μεγάλες ενοχές. Μάλιστα όταν το είπε σε έναν φίλο της, εκείνος αντί να την επιπλήξει την υπερασπίστηκε και τα έβαλε με το σύζυγό της, με αποτέλεσμα να τσακωθεί μαζί του.

«Μπορεί οι περισσότεροι να λένε ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό, όμως για εκείνον είναι. Θα ήθελα να το διορθώσω, λόγω του ότι είναι σύζυγός μου, τον οποίο αγαπώ από όλες τις απόψεις, είναι τόσο υπέροχος», πρόσθεσε στο τέλος, ζητώντας ταυτόχρονα λύσεις για όσα αντιμετωπίζει.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb