ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δέσποινα Βανδή – Η αποκάλυψη για το σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη: «Θα είμαι εκεί τα επόμενα χρόνια»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2024

Δέσποινα Βανδή – Η αποκάλυψη για το σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη: «Θα είμαι εκεί τα επόμενα χρόνια»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή την περιοδεία της για τα 30 χρόνια καριέρας. Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδιά της, στις αρνητικές κριτικές, αλλά και στον Βασίλη Μπισμπίκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι σκέφτεται να μείνει μόνιμα στο σπίτι που ετοιμάζει ο πρωταγωνιστής στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Κρήτη είναι ένας τόπος που μπορώ και συντονίζομαι. Αγαπώ την κουλτούρα των Κρητικών, τον τρόπο που εκφράζονται, τον τρόπο που διασκεδάζουν και που θα σε πλησιάσουν. Έχω βαφτίσει τα δύο μου παιδιά στην Κρήτη, είναι ένας τόπος που για εμένα σημαίνει πολλά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εκεί, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στην Κρήτη. Το σκέφτομαι, τώρα κάνει κάτι ο Βασίλης εκεί και θα είμαι στο νησί τα επόμενα χρόνια, πρώτα ο Θεός», δήλωσε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή για τα παιδιά της και τις αρνητικές κριτικές
Όσον αφορά τα παιδιά της, η Δέσποινα Βανδή συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου πως είμαι ως μητέρα. Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας. Ήμουν πάνω τους διαρκώς. Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή».

«Έχω μάθει να μη με αφορά πια η γνώμη των άλλων, έκαστος έχει τη γνώμη του, ειδικά τώρα με την άνεση των social media. Στα πρώτα μου χρονιά που υπήρχαν κίτρινες εκπομπές με επηρέαζαν οι αρνητικές κριτικές, αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει σταδιακά από τη γέννηση της Μελίνας και μετά. Τα τελευταία 10 χρονιά ζω με τη φιλοσοφία ότι δεν θα με σταματήσει τίποτα στο να κάνω αυτό που θέλω και νιώθω ότι με εκφράζει» ανέφερε σε διαφορετικό σημείο η Δέσποινα Βανδή.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb