ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Φουντώνει» η κόντρα της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – Ξανθιά η νέα σύντροφός του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Φουντώνει» η κόντρα της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – Ξανθιά η νέα σύντροφός του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τη διακριτική στάση που είχε επιλέξει στην αρχή η Ζέτα Θεοδωροπούλου, σε ό,τι αφορά το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τελικά φαίνεται αναπόφευκτη η ανοιχτή σύγκρουση. Μόλις πρόσφατα η παίκτρια του My Style Rocks άφηνε αιχμές για την απιστία στη σχέση τους, ενώ διέψευσε ότι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όπως διαμηνυόταν από πλευράς του πρώην συζύγου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου της Ζέτας Θεοδωροπούλου

«Σας διασαφηνίζουμε ότι κανένα από τα δύο μέλη δεν έχει καταθέσει αγωγή διαζυγίου, ενώ δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία σχετικά με τη λύση του γάμου τους και τα θέματα των ανήλικων τέκνων τους που είναι προαπαιτούμενα για την οποία διαδικασία συναινετικού διαζυγίου.

Ήδη τα δικηγορικά γραφεία που τους εκπροσωπούν βρισκόμαστε σε επικοινωνία και διαδικασία συζήτησης προσπαθώντας για την καλύτερη και ομαλή έκβαση της οικογενειακής τους υπόθεσης με διακριτικότητα, για ευνόητους λόγους και για το καλό των ανήλικων τέκνων τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της Ζέτας Θεοδωροπούλου, Παναγιώτης Σιβίλιας.

Όπως καταλήγει: «Τέλος θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, όπως μας δηλώνει η κ. Θεοδωροπούλου, ότι η οριστική δήλωση του κ. Ταχτσίδη προς για τετελεσμένο χωρισμό τους έγινε μόλις προσφάτως και όχι από τον Δεκέμβριο του 2023, όπως εκ παραδρομής αναφέρεται σε δημοσιεύσεις και εκπομπές».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
ΙΟΥΝ 12, 2024
Χείμαρρος η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»
Καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει τονίζει η Ζέτα Θεοδωροπούλου.
NEWSROOM
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb