ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαρία Μπακοδήμου για τα χονδροφοβικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Ήθελε να φανεί, να θυμηθούμε ότι υπάρχει ακόμα»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2024

Μαρία Μπακοδήμου για τα χονδροφοβικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Ήθελε να φανεί, να θυμηθούμε ότι υπάρχει ακόμα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε η Μαρία Μπακοδήμου για τα χονδροφοβικά σχόλια που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «Πρωινό ΣουΣού» μέσα στην εβδομάδα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη Μις Αλαμπάμα χρησιμοποιώντας τις λέξεις «κήτος» και «βυτίο», χαρακτηρίζοντάς την «ακραία παχύσαρκη» και προκαλώντας σάλο στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΟΡΕΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το χειρότερο απ’ όλα ξέρετε ποιο είναι; Εγώ δεν το είχα δει. Μου έδωσε ακριβώς την αίσθηση ότι αυτό το έκανε για τον συζητήσουμε, να τον ξαναδούμε, να φανεί και να πάρει αυτά τα δύο λεπτά δημοσιότητας. Μου έκανε αγωνία να μάθουμε ότι υπάρχει ακόμα ο Μπογδάνος», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν έχει πάει με το κύμα της ακροδεξιάς, ενώ πριν ήταν σε ένα τέτοιο κόμμα, τώρα είναι εκτός όλων αυτών των ακροδεξιών και λέει: εδώ είμαι κι εγώ, λέω για χοντρούς και για γκέι, πάρτε με κι εμένα μαζί σας», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Σε τι ακριβώς είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα; Οι απόψεις του αυτή τη στιγμή είναι να τις πάρεις όλες και να τις πετάξεις στα καλάθια. Επειδή μιλάει καλά ελληνικά ένας άνθρωπος, θα πούμε ότι είναι ενδιαφέρων; Αυτό έγινε επίτηδες για να κάτσουμε να το συζητάμε, να το δουν οι ακροδεξιοί και να πουν: α αυτός ωραία τα λέει, δεν τον βάζουμε και αυτόν σε κάποιο σχήμα μας;», κατέληξε στο αιχμηρό της σχόλιο η Μαρία Μπακοδήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb