ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντώνης Ρέμος: «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα»


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 09, 2024

Αντώνης Ρέμος: «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικό του μήνυμα για την πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής, με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος, έστειλε ο Αντώνης Ρέμος χθες από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καλώς ήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Κατράκειο.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε στη συνέχεια: «Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε.

Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα αλλά θα είναι “κοντά” τα ψέματά τους γιατί η αλήθεια είναι πάνω απ’ όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να μη φοβόσαστε, όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε όρθιοι και σταθεροί, να μη φοβόσαστε κανέναν. Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
ΙΟΥΝ 25, 2024
Ο Αντώνης Ρέμος στηρίζει την Αθηναΐδα Νέγκα για τα MAD VMA: «Καλά έκανε και το είπε»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή
ΙΟΥΛ 06, 2024
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος ‑ «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»
«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του»
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb