Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Γιώργος Σαμπάνης ‑ Μόνο Εξ Επαφής

Συναρπαστικό νέο βίντεο κλιπ


Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2015

Γιώργος Σαμπάνης ‑ Μόνο Εξ Επαφής

Σε μια μελλοντική κοινωνία, όπου η ψηφιακή επικοινωνία έχει αντικαταστήσει τον εξ επαφής έρωτα, ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ανθίσταται, αποζητώντας ακόμη την (ξεπερασμένη) σαρκική επαφή. Στα χέρια, λοιπόν, ενός ημίτρελου επιστήμονα, γίνεται πειραματόζωο για να μελετηθεί αυτή η... παράξενη συμπεριφορά. Μια ιδέα του Μιχάλη Παπανικολάου, που υλοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο, το βίντεο κλιπ είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι εικόνων στον κόσμο του υποσυνείδητου και μια αλληγορία για έναν κόσμο που όλο και περισσότερο γίνεται virtual.

Το βίντεο, το οποίο προκάλεσε έντονες συζητήσεις και χιλιάδες σχόλια, ήδη από το trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και από τις λίγες σκηνές που προβλήθηκαν στα media, είναι τώρα έτοιμο!

Σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, το ομότιλο τραγούδι του δίσκου «Μόνο Εξ Επαφής» είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό δείγμα σύγχρονης ποπ-ροκ ελληνικής μουσικής. Ξεκινάει απειλητικά σαν μια υποβλητική ροκ μπαλάντα, ανεβάζει στροφές γρήγορα και απροσδόκητα και καταλήγει σε ένα κρεσέντο συναισθημάτων, από έναν τρελά ερωτευμένο άντρα, που δέχεται μόνο το «από κοντά», «Μόνο Εξ Επαφής», αλλιώς καθόλου...

Το τέταρτο κατά σειρά επιτυχημένο single από το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη «Μόνο Εξ Επαφής» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι δίσκοι του δεν είναι των 1-2 hits, αλλά αξίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι, όλα κατεργασμένα διαμάντια από δυο δημιουργούς (Σαμπάνης, Βραχάλη) και έναν παραγωγό (Soumka), που τιμούν την ελληνική δισκογραφία και το κοινό που τους εμπιστεύεται.

Δείτε το!

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb