Νέα

Αστρολογικές Προβλέψεις 17‑23 Σεπτεμβρίου


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 17, 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις 17‑23 Σεπτεμβρίου

Κριός

Η εβδομάδα είναι πολύ θετική και πολύ πιο ξεκούραστη από την προηγούμενη, για αρκετούς λόγους. Πρώτα από όλα, στις 16 πραγματοποιήθηκε η νέα Σελήνη στην Παρθένο, στον έκτο οίκο σου δηλαδή, που η θετική της επιρροή θα έχει διάρκεια τουλάχιστον για τις επόμενες δύο βδομάδες. Αφορά τα επαγγελματικά σου, στα οποία φαίνεται ότι θα αρχίσει να βλέπεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι την επόμενη μέρα, ο Πλούτωνας, ο οποίος βρίσκεται στον δέκατο οίκο της καριέρας σου, γυρίζει ορθόδρομος, έπειτα από αρκετούς μήνες. Αυτοί οι δύο λόγοι είναι αρκετοί για να δεις την κατάσταση στη δουλειά να κινείται. Στις 20 η Αφροδίτη και ο Δίας συνεννοούνται άψογα προκειμένου να σε βάλουν σε ένα πολύ ερωτικό, δημιουργικό και πολλά υποσχόμενο κλίμα. Και αναρωτιέσαι αν μπορείς να τα προλάβεις όλα μαζί; Ναι, μπορείς. Γιατί είσαι ο Χουλκ.

Ταύρος

Στις 16 πραγματοποιήθηκε μια εκπληκτική νέα Σελήνη στην Παρθένο, η οποία θα μας επηρεάζει έντονα για δύο βδομάδες περίπου και ότι εγκαινιάζει μια νέα περίοδο διάρκειας ενός χρόνου στον τομέα τον οποίο αφορά. Στην προκειμένη περίπτωση, αφορά τα ερωτικά σου και τη δημιουργικότητα, όπως και τα παιδιά, αν έχεις. Και για να λέμε την αλήθεια, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν εύνοια σε αυτόν τον οίκο, για αυτό να μην ακουστεί γκρίνια, γιατί θα πέσουμε όλοι να σε φάμε. Στις 17 ο Πλούτωνας θα γυρίσει ορθόδρομος, και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επειδή έπειτα από πολλούς μήνες θα σου προσφέρει πάλι την ισχυρή του επιρροή ώστε να προχωρήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Στις 20, επίσης, ένα σχέδιο που αφορά το σπίτι μπορεί να προχωρήσει (και κάπου διαφαίνεται και ένα οικονομικό όφελος στον ορίζοντα).

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στις 6 πραγματοποιείται στην Παρθένο, δηλαδή τον τέταρτο ηλιακό οίκο σου. Ξεκινάει μια ενδιαφέρουσα περίοδος για τα θέματα που αφορούν το σπίτι, αν κάτι σχετικό με την κατοικία σου σε απασχολεί δηλαδή, τώρα θα βρει κι αυτό τον δρόμο του. Εκτός από την κατοικία βέβαια, ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει και με τις οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες διαγράφονται λαμπρές. Διαφορές επιλύονται και με κάποιους ανθρώπους έρχεσαι πιο κοντά. Και όσον αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, συμπεριλαμβάνονται και οι οικονομικές σου σχέσεις με τράπεζες και εφορία, θα αρχίσουν και εδώ κάποιες θετικές εξελίξεις, αφού ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον σχετικό οίκο, γυρίζει ορθόδρομος στις 17 έπειτα από πολλούς μήνες. Γύρω στις 20, μην μένεις σπίτι, και μην κάνεις τα αψυχολόγητα, άκυρα διδυμίσια του τύπου «δεν σηκώνω το τηλέφωνο», κλπ. Οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις και απλώς να μην σηκώνεις το τηλέφωνο για να τους μιλήσεις.

Καρκίνος

Είναι πιθανό οι σχέσεις σου ή η Σχέση σου να μην είχαν ακριβώς τις εξελίξεις που θα ήθελες ή να μην είχαν και καθόλου εξελίξεις. Είναι λογικό, όταν ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο σου είναι ανάδρομος για τόσους μήνες, κάνεις την ανασκόπησή σου, εξετάζεις κάποιες σχέσεις με το μικροσκόπιο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν βλέπεις να προχωράει και κάτι. Πάντως οι δύο βδομάδες που ακολουθούν φέρνουν νέες γνωριμίες και συμφωνίες, και σε συνδυασμό με την ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα, φαίνεται ότι ξαφνικά περνάς σε μια πιο ενδιαφέρουσα κοινωνικά φάση. Αν είσαι ήδη σε σχέση ξυπνάς μια μέρα από αυτές και λες που ήσουνα εσύ βρε παιδί μου τόσο καιρό. Στις μέρες γύρω στις 20 μπορεί να έρθουν κάποια χρήματα, ή να ξεκινήσεις μια εργασία από το σπίτι, π.χ., η οποία να σε αμείβει ικανοποιητικά.

Λέων

Δεν έχεις παρά να κινητοποιηθείς, γιατί μετά τη νέα σελήνη στις 16, τις δύο βδομάδες που θα ακολουθήσουν δηλαδή, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας η τύχη είναι με το μέρος σου. Όπως και να έχει, πάντως, φαίνεται ότι κάποια πρότζεκτ θα είναι και δημιουργικά και θα φέρουν χρήματα. Και αν πέρασες αρκετό καιρό αποκλεισμένος λόγω πίεσης επαγγελματικής ή λόγω συνθηκών, και νιώθεις ότι έχεις χάσει σήζον, αυτό πλέον μπορείς να το ξεχάσεις. Η Αφροδίτη και ο Δίας θα φέρουν μια μεγάλη αλλαγή στην κοινωνική σου ζωή, ενώ ταυτόχρονα θα εκπληρώσουν κάποιες επιθυμίες σου. Μην το βάζεις κάτω, γιατί οι συμπαντικές ενέργειες είναι με το μέρος σου αφενός, αλλά και γιατί δεν σου ταιριάζει να μην βλέπεις μπροστά με αισιοδοξία.

Παρθένος

Τι άλλο μπορεί να θελήσεις όταν η νέα Σελήνη πέφτει στο ζώδιό σου; Οι δύο βδομάδες που θα ακολουθήσουν είναι εξαιρετικά θετικές επειδή σε κάποιους τομείς της ζωής σου ανοίγουν νέοι δρόμοι. Πάρε τα πάνω σου Παρθένε, δεν είναι μόνο η νέα Σελήνη εξάλλου που επιτρέπει κάτι τέτοιο, είναι και η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 16 πάνω στα ερωτικά σου. Για καιρό είναι πιθανό να ένιωθες ότι τα δημιουργικά σου σχέδια δεν προχωρούσαν ακριβώς όπως θα ήθελες ή ότι η ερωτική σου ζωή ήταν αργή και μάλλον όχι και τόσο συναρπαστική. Αυτά όμως αλλάζουν και σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη, αλλά και με τη συνδρομή της Αφροδίτης και του Δία, πλέον βγαίνεις έξω και μοιράζεις εμφράγματα.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη σε βρίσκει πιθανότατα ταλαιπωρημένο (ακόμη και να πήγες διακοπές, οι γεμάτες μπαταρίες μοιάζει να έχασαν αρκετή ενέργεια μέσα στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου), αλλά είναι τόσο θετική και επηρεάζει τόσο έντονα τη διάθεσή σου, που μέσα στις επόμενες βδομάδες σταδιακά θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου. Επειδή πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου, ο οποίος αφορά και τα ιδρύματα, τα κέντρα αποκατάστασης και γενικά τα περιβάλλοντα σχετικής απομόνωσης, είναι πολύ πιθανό να έχεις καλά νέα με μια σχετική με αυτά υπόθεση. Σιγά σιγά θα αποκατασταθούν και κάποιες οικογενειακές σχέσεις ή ένα θέμα με την κατοικία που δεν προχωρούσε με τίποτα. Και το τελευταίο νέο είναι ότι κάτι αισιόδοξο προκύπτει τις τελευταίες μέρες της βδομάδας. Μπορεί και ένα ταξίδι.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 16 θα δείχνει το καλό της πρόσωπο για τις επόμενες δύο βδομάδες. Οι αλλαγές που θα δεις θα εντοπιστούν αφενός στην κοινωνική σου ζωή και την προβολή σου (του εαυτού σου ή/και της δουλειάς σου), αλλά όχι μόνο σε αυτούς τους τομείς. Δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν δεις κάποιες βαθιές επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται και ας ελπίσουμε να γίνει το συντομότερο αυτό γιατί τη γκρίνια σου ούτε το Σύμπαν δεν την αντέχει. Το ενδιαφέρον είναι ότι την επόμενη ακριβώς μέρα ο κυβερνήτης σου θα γυρίσει ορθόδρομος, και καταλαβαίνεις τι σημαίνει να είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης ενός ζωδίου για μήνες ολόκληρους. Εννοείται ότι και ματαιώσεις και καθυστερήσεις βίωσες και ότι είχες συχνά μια αίσθηση ότι όλα πάνε απίστευτα αργά. Τώρα όλα παίρνουν μπρος, κι εσύ νιώθεις σαν να ξυπνάς από «θερινή» νάρκη. Και κάτι για το τέλος, όταν η Αφροδίτη και ο Δίας συμφωνούν από τα ζώδια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή, οι πρώτες σημαντικές εξελίξεις θα είναι επαγγελματικές.

Τοξότης

Οι δύο βδομάδες που ακολουθούν μπορούν μια σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 16 είναι πολύ θετική και έχει σημαντική επιρροή στην εργασία, για αυτό δώσΆ τα όλα σε αυτόν τον τομέα σε όποια φάση και να βρίσκεσαι, αν ψάχνεις εργασία, αν έχεις εργασία ή αν θέλεις να αποκτήσεις περισσότερους πελάτες ή συνεργάτες. Ένας λόγος παραπάνω το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 20 το οποίο αφορά τις συνεργασίες. Αν μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις με το εξωτερικό, είναι πιθανό οι προσπάθειές σου να στεφθούν με επιτυχία. Και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να κινούνται από τις 17 που ο Πλούτωνας θα γυρίσει ορθόδρομος στον δεύτερο οίκο σου. Πρόσεχε όμως τις υποσχέσεις που δίνεις στα ερωτικά σου (ακόμη και να μην τις δίνεις με λέξεις, μπορεί με τη γλώσσα του σώματος), αν δεν είσαι σε θέση να της τηρήσεις, γιατί γυρνάει ο τροχός και ξέρεις τι γίνεται μετά.

Αιγόκερως

Μπορεί ο δρόμος σε αρκετούς τομείς να είναι ανοιχτός, αλλά εδώ και καιρό μάλλον επρόκειτο για χωματόδρομο. Η πορεία των εξελίξεων ήταν αναγκαστικά αργή, αφού ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου ήταν ανάδρομος από τον Απρίλιο, ακόμη κι εσύ ο ίδιος ήσουν τόσο αργός, που με τον εαυτό σου να ΅τρεχες θα ΅βγαινες δεύτερος. Από τις 17 νιώθεις ότι ξεκινάει κάτι νέο στη ζωή σου και εσύ το υποδέχεσαι ανανεωμένος. Γιατί μην ξεχνάς ότι μία μέρα πριν, πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη στην Παρθένο, που για σένα είναι ο οίκος της τύχης, της αισιοδοξίας και των στόχων. Οι δύο βδομάδες που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικές.

Υδροχόος

Υπενθύμιση: Ο Δίας στον πέμπτο οίκο σου σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργικά, να ασχοληθείς με τα παιδιά, να κάνεις παιδιά ενδεχομένως και να ερωτευθείς, σφόδρα. Και αυτή η τελευταία πιθανότητα είναι αρκετά έντονη τις μέρες γύρω από τις 20, με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία. Το θέμα των σχέσεων δικαίως σε απασχολεί, γιατί ανέκαθεν ήταν κάτι που θέλεις, και που ταυτόχρονα δεν θέλεις (επειδή μια σχέση σημαίνει παραδοσιακά και δέσμευση, κάτι το οποίο σε ανατριχιάζει). Αυτό όμως μπορεί να δημιουργεί διχασμό σε εσένα και σχιζοφρένεια στους υπόλοιπους. Να θέλεις την ίδια στιγμή δύο πράγματα αντίθετα μεταξύ τους δεν είναι και ό, τι πιο εύκολο ή ευχάριστο. Ποιος σου είπε όμως ότι όταν δεν είσαι σε σχέση είσαι απόλυτα ανεξάρτητος (αφού σε «δεσμεύει» ενδεχομένως η επιθυμία για εγγύτητα) ή όταν είσαι σε σχέση είσαι απόλυτα «φυλακισμένος;». Ίσως μπορείς να βρεις τις ισορροπίες που θέλεις.

Ιχθύες

Οι τομείς που θα σε απασχολήσουν περισσότερο τις δύο βδομάδες που θα ακολουθήσουν είναι οι σχέσεις, οι συνεργασίες και η συντροφικότητα. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 16 στο απέναντί σου ζώδιο έχει μοναδικά θετική επιρροή στη ζωή σου. Οι εχθροί και οι ανταγωνιστές εκμηδενίζονται, οι ευκαιρίες για συνεργασίες αυξάνονται και η πιθανότητα να μπεις σε μια συντροφική σχέση είναι σημαντική. Έχεις δουλειά-ές, το ξέρουμε, για την ακρίβεια νταούλια μας τα ΅χεις κάνει. Μην αγνοείς όμως και την ορθόδρομη πλέον πορεία του Πλούτωνα που δείχνει ότι η κοινωνική σου ζωή, οι φίλοι και οι ομάδες έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Πρέπει να βγεις έξω, να γνωρίσεις κόσμο, να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις. Το κοινό σου δεν αντέχει άλλο την απουσία σου.

Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις
από τον Γιώργο Σαλαμά στο StarWalk.gr

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb