Παράξενα

Έγινε ντοκιμαντέρ: Ο άντρας χωρίς πeoς με τις 100 εpωμένες!


Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2015

Έγινε ντοκιμαντέρ: Ο άντρας χωρίς πeoς με τις 100 εpωμένες!

Ο Andrew Wardle μπορεί να γεννήθηκε χωρίς πeος, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κοιμηθεί με περισσότερες από 100 γυναίκες. Ο 40χρονος Βρετανός γεννήθηκε με ένα εξαιρετικά σπάνιο ελάττωμα, το οποίο ονομάζεται «αγενεσία του πeους», που εμφανίζεται μια φορά στις 5 ή 6 εκατομμύρια γεννήσεις.

Παρά τις πολλές του κατακτήσεις όμως, ο Wardle ισχυρίζεται ότι δεν μίλησε σε όλες (!) για την κατάστασή του και μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις οι γυναίκες να τον καταλάβαιναν, μια όμως από αυτές, μόλις έμαθε τα νέα αντέδρασε κάπως βίαια, ρίχνοντάς του μπουνιά στο πρόσωπο. Βέβαια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mirror Online, ο 40χρονος έχει βαρεθεί τα ψέματα και σκοπεύει να μιλήσει ανοιχτά για την ανυπαρξία του πeους του σε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια, που θα παιχτεί από το βρετανικό κανάλι TLC.

Η εκπομπή, που θα προβληθεί στις 11 Ιουνίου, θα αφορά το ταξίδι του Wardle προς την απόκτηση ενός πλήρως λειτουργικού πeους μετά από 4 επεμβάσεις, οι οποίες θα του χαρίσουν έναν επιπλέον μυ, με τους ειδικούς να παίρνουν δέρμα από τον πήχυ του, ενώ παράλληλα, θα περιλαμβάνει και την εξομολόγησή του σε φίλους, στην οικογένεια, καθώς και στην... ανίδεη κοπέλα του, με την οποία διατηρεί μακροχρόνια σχέση (;).

Μπορεί βέβαια ο ίδιος να μην αποκαλύπτει ακόμα τον τρόπο που κατάφερνε να κρατά μυστική την ανύπαρκτη στúση του κατά τη διάρκεια της σχέσης του και όλων των περασμένων εpωτικών του περιπετειών, αλλά σίγουρα μπορούμε να υποθέσουμε πως έκανε την περισσότερη δουλειά, ώστε να ευχαριστήσει τις συντρόφους του.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb