Νέα

Η αμοιβή του Καπουτζίδη για την παρουσίαση της Eurovision


Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2015

Η αμοιβή του Καπουτζίδη για την παρουσίαση της Eurovision

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου πρόκειται να αποτελέσουν τους φετινούς παρουσιαστές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, μιας και είναι γνώστες του αντικειμένου, αφού και παλαιότερα έχουν ασχοληθεί με τον θεσμό.

Ποια όμως θα είναι η αμοιβή τους γι' αυτήν τη δουλειά; Όπως αποκάλυψε η Μ. Κοζάκου, τόσο εκείνη όσο και ο Γ. Καπουτζίδης δεν λαμβάνουν χρήματα γι' αυτό που κάνουν, και μπορεί στο παρελθόν η ίδια να είχε ακούσει για τεράστιες αμοιβές, όμως θεωρεί πως όλα αυτά ανήκουν στο πνεύμα της σπατάλης που επικρατούσε τότε και δηλώνει πως μια δημόσια ραδιοτηλεόραση οφείλει να αξιολογεί και να πληρώνει τους εργαζομένους της με βάση τα αποτελέσματα και την ποιότητα της δουλειάς τους.

Επιπλέον, η Μ. Κοζάκου είπε σχετικά με την αποστολή στη Eurovision πως ο εν λόγω διαγωνισμός αποτελεί ένα πολύ μεγάλο εμπορικό όπλο, που αν αξιοποιηθεί σωστά από την κατάλληλη ομάδα, θα αποδώσει κέρδη στην ΕΡΤ, ενώ όσο πιο καλή είναι η επένδυση της ΕΡΤ, τόσο περισσότερα θα της αποφέρει.

Σε περίπτωση όμως που η δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν επενδύσει καθόλου, τότε δεν πρόκειται να λάβει και τίποτα πίσω, ξοδεύοντας απλώς λίγα και μένοντας χωρίς κέρδος.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb