Παράξενα

Ξaνaμμένος επιβάτης έβλεπε ποpνο στο κινητό του την ώρα της πτήσης!


Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2017

Ξaνaμμένος επιβάτης έβλεπε ποpνο στο κινητό του την ώρα της πτήσης!

Κάθε πτήση έχει ένα τουλάχιστον επιβάτη που ευχαρίστως θα ήθελες να τον «στολίσεις» δεόντως. Κι’ αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση μια ήσυχη πτήση, ξαφνικά να αναστατωθεί ολόκληρη, χάρις σε έναν επιβάτη που ξεχνάει ότι βρίσκεται με άλλους ανθρώπους!

Αυτός βέβαια το παράκανε. Λίγα λεπτά μετά την απογείωση, άνοιξε το κινητό του και έβαλε να δει μια ταινία ποpνο με τον ήχο στο φουλ!

Για το γεγονός μίλησε στην ιστοσελίδα Flyertalk μια αεροσυνοδός που ήταν μάρτυρας του περιστατικού. Η αεροσυνοδός είπε πως λίγο μετά την απογείωση, μια επιβάτης έκανε παράπονα, πως δυο σειρές πιο μπροστά ένας μεσήλικας έβλεπε ποpνο στο κινητό του!

Όταν οι αεροσυνοδοί έκαναν παρατήρηση στον άνδρα, εκείνος αντί να συμμορφωθεί , άρχισε να φωνάζει ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό σε αυτό που έκανε και πως δεν έβλεπε κανέναν λόγο να το κλείσει.

Το επεισόδιο γενικεύτηκε, με αρκετούς επιβάτες να εξαγριώνονται, καθώς στην πτήση υπήρχαν γυναίκες και παιδιά. Ευτυχώς το περιστατικό έκλεισε, όταν παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ο αμετανόητος επιβάτης απειλήθηκε με σύλληψη μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο. Φαίνεται λοιπόν πως φοβήθηκε, έβαλε το κινητό στην τσέπη και έκατσε ακούνητος στην θέση του μέχρι το τέλος της πτήσης.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb