Νέα

Μύτη και σeξ: Πως συνδέονται μεταξύ τους


Δημοσίευση ΜΑΙ 06, 2016

Μύτη και σeξ: Πως συνδέονται μεταξύ τους

Λίγα πράγματα μπορεις να καταλάβεις για τις σeξουαλικιές επιθυμίες του/ της συντρόφου σου αν δεν γνωρίζεστε καλά. Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι πολύ εύκολο αν δεν ξέρεις να μαντέψεις... Κάπως έτσι σκέφτηκε η σεξολόγος Tracey Cox η οποία θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία στα σεξουαλικά ζητήματα με τις υπόλοιπες γυναίκες.


Η Tracey υποστηρίζει ότι το πρόσωπο μπορεί να προδώσει πολλά. Και πιο συγκεκριμένα η μύτη και το στόμα! Έχει συναντήσει πολλούς και πολλές στο γραφείο της έχει ακούσει τις ερωτικές τους ιστορίες και πλέον με βεβαιότητα μπορεί να πει:


Αν η μύτη του/της είναι γαμψή, ή στραβή, το πιο πιθανό είναι να έχει φλογερά ένστικα και να είναι πρόθυμος/ η να δοκιμάσει νέα πράγματα στο σeξ/.


Γαλλική μύτη. Τα πράγματα είναι δεδομένα, συνηθισμένα και ούτε να το σκέφτεστε για άγριο σeξ. Τα άτομα αυτά διακρίνονται για την ευσιαθησία και τους λεπτούς χειρισμούς σε όλα.


Αν έχει λεπτές γραμμές κάτω από τα ρουθούνια έχει μανία με το σeξ, αναφέρει η σεξολόγος φυσιογνωμίστρια.


Αν έχει μεγάλο στόμα, ζει τον έρωτα με πάθος ενώ αν έχει μικρό, συμπεριφέρεται εγωκεντρικά. Τέλος αν τα χείλη είναι σαρκώδη υπάρχει μια σαφής τάση στην απιστία.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb