Παράξενα

Μυώδες, τεράστιο καγκουρό τρομοκρατεί τους κατοίκους πόλης στην Αυστραλία


Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2015

Μυώδες, τεράστιο καγκουρό τρομοκρατεί τους κατοίκους πόλης στην Αυστραλία

Ένα γιγάντιο καγκουρό περιπλανιέται στους δρόμους και τις γειτονιές του Brisbane στην Αυστραλία και γίνεται θέμα στα μέσα όλου του κόσμου. Πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο ζώο, με ύψος 2 μέτρα και βάρος 95 κιλά, που τρομάζει παίκτες του γκολφ και όσους κάνουν βόλτες με τους σκύλους τους. Το καγκουρό έχει επίσης κάνει εμφανίσεις σε παιδικές χαρές και σε μονοπάτια πεζοπορίας.

Κάτοικος της περιοχής North Lake, η Linda Hellyer, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγάλο καγκουρό όταν είχε βγει για τη συνηθισμένη βόλτα με τους σκύλους της και μοιράστηκε την εμπειρία της σε αυστραλιανό κανάλι.    

«Καθώς στρίβαμε στη γωνία, ξεπετάχτηκε το καγκουρό. Ήταν υπερβολικά μεγάλο», δηλώνει η ίδια. Μάλιστα, μπόρεσε να το καταγράψει με το κινητό της σε βίντεο. «Είχε τεράστιους μυς, και γενικά ήταν αρκετά επιβλητικό, παρότι προφανώς φοβόταν τους σκύλους λιγάκι», επισημαίνει η Hellyer. Βέβαια, δεν είναι ασυνήθιστο τα ζώα να κυκλοφορούν ελεύθερα στις γύρω περιοχές, όμως αυτή εδώ η περίπτωση διαφέρει, λόγω του... υπερφυσικού μεγέθους του καγκουρό. Ωστόσο, το ζώο δεν έχει δείξει επιθετικότητα, παρά μόνο αρκετό θάρρος και περιέργεια, η οποία όμως προκαλεί αμηχανία στους κατοίκους.

Ανησυχία εκφράστηκεν νωρίτερα αυτόν τον χρόνο για την ευημερία των καγκουρό στην περιοχή, ιδιαίτερα όταν έγιναν αναφορές για εγκλωβισμό τους πίσω από φράχτες σε οικόπεδα υπό κατασκευή στο διαρκώς αναπτυσσόμενο προάστιο. Οι κάτοικοι αιτούνται τη δημιουργία ενός καταφυγίου για την άγρια ζωή μέσα και γύρω από το North Lake.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb