Νέα

Παραμένει στον Alpha τελικά η Αγγελική Νικολούλη


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2016

Παραμένει στον Alpha τελικά η Αγγελική Νικολούλη

Όπως ήταν γνωστό τις τελευταίες βδομάδες η Αγγελική Νικολούλη ήταν σε συζητήσεις με τον Alpha για την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου της. Μάλιστα έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να υπογράψει στο Epsilon το οποίο της έκανε μια γεναιόδορη οικονομική προσφορά και της έδινε την δυνατότητα η εκπομπή της να ξεκινά στις 21.00 το βράδυ, κάτι που η παρουσιάστρια επιθυμούσε διακαώς.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση της ανανέωσης με τον Alpha, κάτι που σήμερα επιβεβαιώθηκε. Ο Δήμος Βερύκιος την ώρα του Happy Day μίλησε γενικότερα για τις δυσκολίες στον χώρο των media το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας: «Να ευχηθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι να έχουν τη δυνατότητα κάθε μήνα να πληρώνονται», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Mega.

Λίγο πριν κλείσει όμως είπε με νόημα κοιτώντας το κινητό του: «Πολλά πολλά φιλιά και στην φίλη μου την Τζέλα…”Καλημέρα Δήμο. Μαζί και στα δύσκολα. Πάνω από όλα η φιλία και οι ηθικές αξίες. Να ξέρεις ότι εγώ όπως και εσύ κλοτσάμε τα χρήματα κι ας είναι πολλές φορές πάρα πολλά”. Η Τζέλα καταλάβατε ποια είναι…», αφού ακολούθησε παρατεταμένη σιωπή και λάθος απαντήσεις, ο Δήμος Βερύκιος εξεράγη: «Άντε μωρέ είδηση σας δίνω στο Happy Day».

Αμέσως μετά όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για την Αγγελική Νικολούλη! O δημοσιογράφος εξήγησε πως της είχε στείλει μήνυμα λίγο νωρίτερα, για να ρωτήσει αν ειναι αλήθεια όσα γράφονταν το προηγούμενο διάστημα περί μετακίνησής της στο Epsilon. Σύμφωνα με την απάντησή της στον Δήμο Βερύκιο, η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ ανανέωσε.

«Τώρα δε μου έστειλε κι άλλο: “Βρε, τι έκανες;”. Άσε με μωρή Αγγέλω», είπε με τον μοναδικό του τρόπο ο δημοσιογράφος on air.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb