Νέα

Πάτρα: Εκλεβε ο γαμπρός, σχόλασε ο γάμος!


Δημοσίευση ΑΠΡ 02, 2015

Πάτρα: Εκλεβε ο γαμπρός, σχόλασε ο γάμος!

Αυτός ο γαμπρός έκλεβε όχι μόνο την αρραβωνιαστικιά του, αλλά και ολόκληρη την οικογένειά της, όμως τελικά πλήρωσε την άτιμη πράξη του με πολύ ξύλο, από τον παρά λίγο κουνιάδο του, ο οποίος τον παγίδεψε, καταφέρνοντας να τον πιάσει επΆ αυτοφώρω!

Το γεγονός συνέβη στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό, αρκετά γνωστό στην τοπική κοινωνία, το παρελθόν του οποίου είναι γεμάτο από παρόμοια περιστατικά απάτης. Βέβαια, όταν γνώρισε την αρραβωνιαστικιά του, ο κοντινός του κύκλος είχε αντιληφθεί πως εκείνος είχε αλλάξει και ήθελε να σοβαρευτεί, όμως μάλλον κανείς δεν μπόρεσε να συλλάβει το σχέδιο που είχε στο μυαλό του. Φαίνεται, πως ο απατεώνας είχε βάλει στο μάτι τα χρήματα της κοπέλας, όπως και τα πολλά χρυσαφικά της, και έτσι, αφού κατάφερε να κάνει την κοπέλα να τον ερωτευτεί, την έπεισε να συγκατοικήσουν και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Η νεαρή άρχισε να διαπιστώνει καθημερινά πως της έλλειπαν χρήματα, αλλά ο σύντροφός της την έπειθε πως η ίδια μπερδευόταν και δεν μετρούσε σωστά τα λεφτά της. Μάλιστα, η πλύση εγκεφάλου που της είχε κάνει ήταν τόσο μεγάλη, που η κοπέλα άρχισε να πιστεύει ότι ξεχνάει γενικά πράγματα και ότι μπορεί αυτό να αποτελεί σύμπτωμα για μελλοντικό Αλτσχάιμερ. Το θέμα χόντρυνε όμως, όταν άρχισαν να εξαφανίζονται και τα κοσμήματά της, ενώ ο άπληστος νεαρός έκανε το λάθος να βάλει στο μάτι και τα χρήματα του αδερφού της.

Μιας και ο αδίστακτος κλέφτης γνώριζε ότι ο παρά λίγο κουνιάδος του συνήθιζε να φυλάει τα χρήματά του κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του, χρησιμοποιούσε δικαιολογίες πως θέλει να πεταχτεί σε δουλειές και αφού έπαιρνε το αυτοκίνητο, έπαιρνε μερικά ευρώ από την κρυψώνα και μετά το επέστρεφε πίσω. Εκείνος όμως, που είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, τοποθέτησε κάμερα στο όχημά του και κατάφερε να καταγράψει εν δράσει τον ληστή, τον οποίο και ξυλοκόπησε άγρια, ενώ μετά από τη δυσάρεστη είδηση η κοπέλα του τον πέταξε στον δρόμο.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb