Νέα

Οριστικό τέλος της σεζόν στη Euroleague

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2020

Οριστικό τέλος της σεζόν στη Euroleague

Το οριστικό τέλος στη EuroLeague της σεζόν 2019/20 αποφάσισαν οι ομάδες έπειτα από πρόταση του Ζόρντι Μπερτομέου, καθώς τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού ήταν πολλά και τα εμπόδια αποδείχθηκαν αξεπέραστα.

Το προσωρινό λουκέτο που μπήκε στα μέσα Μαρτίου, γίνεται μόνιμο για τη σεζόν 2019/20, η οποία ολοκληρώθηκε και επίσημα.

Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε στην σημερινή σύσκεψη ανάμεσα στις 11 ομάδες της EuroLeague με εγγυημένο συμβόλαιο και τον Ζόρντι Μπερτομέου, έπειτα από πρόταση που κατέθεσε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης και την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων να συμφωνούν.

Όπως αναφέρει το Eurohoops, το ίδιο ισχύει και για τη φετινή διοργάνωση του Eurocup, για την οποία πάρθηκε επίσης η απόφαση να ακυρωθεί. Σημειωτέον ότι από ελληνικής πλευράς ο Προμηθέας Πατρών είχε φτάσει στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Μπερτομέου είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Απρίλιο ότι δεν θα διστάσει να ακυρώσει οριστικά τη φετινή περίοδο αν χρειαστεί. Αυτό ακριβώς έγινε, με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague να κάνει την πρόταση για την οριστική διακοπή της σεζόν στο ξεκίνημα της σύσκεψης και τις ομάδες να συμφωνούν, προς ικανοποίηση και της ELPA (Ένωση παικτών της EuroLeague) που είχε ζητήσει με επιστολή την οριστική διακοπή της σεζόν.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb