Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Η πισίνα πλέον μπορεί να μετατραπεί σε παραλία...

Η παραλία μπορεί να έρθει στην αυλή του σπιτιού ακόμα κι να είσαι στην πόλη

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2020

Η πισίνα πλέον μπορεί να μετατραπεί σε παραλία...

Πλέον, όποιος θέλει να απολαμβάνει συνθήκες παραλίας στην αυλή του σπιτιού του μπορεί να το κάνει. Γιατί η εταιρεία από την Ισπανία Piscinas de Arena NaturSand, μπορεί να μετατρέψει την πισίνα σε μια... παραλία, σε μια όμορφη όαση με άμμο και γαλανά νερά. Έτσι, θα νομίζετε ότι είστε σε ένα εξωτικό μέρος, ακόμα κι αν βρίσκεστε μέσα στην πόλη.

Η ομορφιά δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της κατασκευής. Η σύσταση της άμμου την αποτρέπει ώστε να φτάσει παντού, αφού η εταιρεία έχει φροντίσει να μην μεταφερθεί σε όλα τα σπίτι του σπιτιού, γιατί είναι κατασκευασμένη από ένα ειδικό υλικό στο οποίο αναμειγνύει σκυρόδερμα και άμμο. Αυτό μπορεί να την κάνει να διατηρεί τα πλεονεκτήματα της πισίνας, αλλά την κάνει να μοιάζει με παραλία. Ένα θετικό στοιχείο που έχει επιπλέον το υλικό είναι πως δεν ζεσταίνεται, οπότε όταν πατάς πάνω στην άμμο με γυμνά πόδια δεν καίγεσαι.

Στην πισίνα μπαίνεις με τη χρήση μιας ράμπας η οποία βαθαίνει σιγά σιγά, όπως περίπου μπαίνεις και στην θάλασσα. Η εγκατάστασή της, καιρού επιτρέποντος, μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις έναν μήνα.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb