Παράξενα

Είναι έγκυος 37 εβδομάδων και η κοιλιά της φτάνει μέχρι το στήθος

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 02, 2022

Είναι έγκυος 37 εβδομάδων και η κοιλιά της φτάνει μέχρι το στήθος

Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok, λόγω της εγκυμοσύνης της, αφού είναι έγκυος 37 εβδομάδων σε ένα μόνο παιδί, αλλά η κοιλιά της είναι ένα βήμα «πριν σκάσει», όπως αναφέρει, καθώς φτάνει μέχρι το στήθος της.

Η Renae W που έχει ήδη πέντε παιδιά, ανέβασε ένα βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς χρήστες να μένουν αποσβολωμένοι, όπως αναφέρει η thesun.co.uk.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το παιδί και ότι το ίδιο είχε συμβεί και στην προηγούμενη γέννα που είχε, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι όλα είναι φυσιολογικά.

Παρόλα αυτά, τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με πολλούς να αστειεύονται για το γεγονός ότι έχει τόσο τεράστια κοιλιά, τη στιγμή που είναι έγκυος σε ένα μόνο παιδί και όχι περισσότερα.

«Είναι ήδη 18 ετών. Θα γεννηθεί και θα πιάσει αμέσως δουλειά», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «θα γεννηθεί και θα έχει αποκτήσει ήδη πτυχίο κολεγίου».

«Έχεις έναν ολόκληρο παίκτη NFL εκεί μέσα», σημείωσε ένα άλλο άτομο και κάποιο άλλο πρόσθεσε πως «αυτό το παιδί έχει ήδη εξοφλήσει τα φοιτητικά του δάνεια!».

Δείτε το βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά της Renae W, που έχει γίνει viral στο TikTok με πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές:

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb