Παράξενα

Κέρδισε το λαχείο και το κρυψε από τη γυναίκα του: Τι έγινε όταν εκείνη το κατάλαβε

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2023

Κέρδισε το λαχείο και το κρυψε από τη γυναίκα του: Τι έγινε όταν εκείνη το κατάλαβε
Φωτογραφία από Waldemar

Ένας Κινέζος που απέκρυψε νίκη στο λαχείο 10 εκατομμυρίων γιουάν (1,5 εκατομμύριο δολάρια) από την τότε σύζυγό του για δύο χρόνια, έχει διαταχθεί από δικαστήριο να την αποζημιώσει

Το 2021, ο άνδρας, με το επώνυμο Zhou, κέρδισε το ποσό των 10 εκατομμυρίων γιουάν. Αφού πλήρωσε τον υποχρεωτικό φόρο, του έμειναν 8,43 εκατομμύρια (1,23 εκατομμύρια δολάρια). Αυτό ήταν ακόμα χρήμα που άλλαζε τη ζωή για εκείνον και την οικογένειά του, μόνο που αντί να μοιραστεί τα υπέροχα νέα με τη γυναίκα του, φέρεται να συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη τίποτα!

Την ημέρα που το ποσό μεταφέρθηκε στον τραπεζικό του λογαριασμό, ο Zhou μετέφερε 2 εκατομμύρια στην αδερφή του και άλλα 700.000 γιουάν στην πρώην σύζυγό του, για να τη βοηθήσει να αγοράσει ένα διαμέρισμα. Δεν ανέφερε τη νίκη του λαχείου στη γυναίκα του για δύο χρόνια!

Δεν είναι σαφές πώς η σύζυγος του Zhou έμαθε για την αποδοκιμασία του, αλλά τη στιγμή που το έμαθε, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και επίσης τον μήνυσε για την αποκρυψη του λαχείου. Δεδομένου ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι τη στιγμή της νίκης, τα χρήματα θεωρούνται κοινή περιουσία των δύο συζύγων, αλλά επειδή ο Zhou είχε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρύψει τη νίκη από τη σύζυγό του, ζήτησε στην πραγματικότητα τα δύο τρίτα των 2,7 εκατομμυρίων γιουάν είχε στείλει την αδερφή του και την πρώην σύζυγό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Την 1η Φεβρουαρίου, το δικαστήριο του Wenzhou συμφώνησε με το αίτημα της γυναίκας για το 60 τοις εκατό των κρυφών κερδών και κανένα μέρος δεν ζήτησε έφεση κατά της απόφασης.

Η ιστορία κυκλοφόρησε στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων να κατηγορούν τον Zhou επειδή κρατούσε τη γυναίκα του στο σκοτάδι σχετικά με την κοινή τους περιουσία για τόσο καιρό!

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb