Παράξενα

Bisexual πολυγαμική γυναίκα μιλά για τη σχέση με τον σύζυγό της, τις 2 συζύγους τους και τα 11 παιδιά τους

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 07, 2024

Bisexual πολυγαμική γυναίκα μιλά για τη σχέση με τον σύζυγό της, τις 2 συζύγους τους και τα 11 παιδιά τους

Μια bisexual γυναίκα που ζει με τον σύζυγό της και τις δύο συζύγους τους αποκάλυψε τη «συναρπαστική» πολυγαμική τους σχέση.

Η Stephanie Almonte από το Μαϊάμι εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του This Morning του ITV μαζί με τον σύζυγό της Mazayah Andrews και τις δύο συζύγους τους Rosa Zelaya και Dezeray Carrera. Η 30χρονη Almonte και ο 38χρονος σύζυγός της Andrews είχαν αρχικά μία μονογαμική σχέση μέχρι το 2016, πριν ξεκινήσουν την πολυγαμική τους ζωή.

Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα, όταν ο Andrews ξεκίνησε να έχει σχέση με την 30χρονη Zelaya. Όπως αποκάλυψε η Almonte στο talk show η ίδια «συνέχισε να προσπαθεί να ξαναζωντανέψει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της». Όταν χώρισε από τη Rosa, κάθισαν όλοι και κουβέντιασαν για τo ενδεχόμενο να υπάρξουν όλοι σε μία πλέον πολυγαμική σχέση. «Είπα, "θέλω να είμαι μαζί σου, θέλει να είναι μαζί σου, μου αρέσουν τα κορίτσια. Οπότε, αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο, τότε είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.» Πρόσθεσε, δε ότι η μετάβασή τους σε μια πολυγαμική σχέση δεν ήταν «τόσο δύσκολη όσο φαντάζεται» κάποιος.

«Έχω συνηθίσει να γνωρίζω περισσότερα από ένα άτομα τη φορά, η πρόκληση είναι συναρπαστική για μένα. Το να είμαι σε μια πολυσχιδή, πολυγαμική σχέση είναι ό,τι ήθελα πάντα. Νιώθω ότι το έδειξα, μου ήρθε πολύ εύκολη» η μετάβαση, πρόσθεσε η Stephanie Almonte.

Τα άτομα ζουν όλα μαζί κάτω από μια στέγη, κάτι που ο Andrews εξήγησε ότι «φέρνει μία οικονομική σταθερότητα», ενώ τους παρέχει ακόμα και την ευκαιρία να μοιράζονται τις γονικές ευθύνες για να υποστηρίξουν τα 11 παιδιά τους.

Σε μια πρόσφατη μελέτη του 19 Crimes σε σχεδόν 2.000 ενήλικες, ηλικία 18 έως 42 στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδόν ένας στους πέντε Gen Z και millennials πιστεύουν ότι η μονογαμία είναι ξεπερασμένη. Επιπλέον, δύο στους πέντε ανθρώπους είτε έχουν ήδη μια αφοσιωμένη πολυγαμική σχέση (22%) είτε τη θεωρούν εναλλακτική στη μονογαμία (17%).

Στη μελέτη, το 40% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι γνωρίζουν κάποιον που ήταν σε μία ισορροπημένη, συναινετική και αφοσιωμένη σχέση μεταξύ τριών ατόμων. Από αυτόν τον αριθμό, το 78% των ανθρώπων είπε ότι αυτό το άτομο ήταν κάποιος από το κοντινό φιλικό του περιβάλλον.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb