Παράξενα

Θηλάζει την 7χρονη κόρη της και το απολαμβάνει


Δημοσίευση ΦΕΒ 13, 2024

Θηλάζει την 7χρονη κόρη της και το απολαμβάνει

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση μιας μητέρας να συνεχίζει να θηλάζει την 7χρονη κόρη της, επειδή το απολαμβάνει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως θα σταματήσει μόνο όταν το θελήσει το κορίτσι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας έγραψε στο Reddit ζητώντας συμβουλές, γιατί ανησυχεί τόσο για την υγεία του παιδιού του, όσο και επειδή δεν βλέπει τη μικρή συχνά λόγω του θηλασμού.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γίνεται πραγματικότητα με μια νέα υπηρεσία συνδεσιμότητας
Σύμφωνα με τη Mirror, το κορίτσι δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν πιει γάλα από τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει τα Σαββατοκύριακα μαζί του, οπότε αναγκάζεται να την βλέπει σπάνια.

«Η πρώην μου και εγώ χωρίσαμε όταν η κόρη μας ήταν μηνών. Άρχισα να αναφέρω το θέμα του θηλασμού, όταν εκείνη εξακολουθούσε να θηλάζει το παιδί σε ηλικία δύο ετών. Αρχικά το έπαιρνα αψήφιστα και αστειευόμουν για το πώς θα έπρεπε τουλάχιστον να σταματήσει όταν θα έφτανε στο γυμνάσιο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «πλέον έχω αγανακτήσει. Κάθε φορά που κάνω σχετική συζήτηση, εκείνη απαντά ότι προσπαθεί και πως θα σταματήσει μόνο όταν το θελήσει η μικρή. Επίσης, μέρος του προβλήματος είναι ότι η κόρη μου δεν θα κοιμηθεί στο σπίτι μου, γιατί έχει συνηθίσει να κοιμάται πάντα με τη μαμά επειδή θηλάζει ακόμα».

Έτσι, ζήτησε συμβουλές και μερικοί χρήστες πρότειναν να απευθυνθεί σε δικηγόρο, επειδή δεν βλέπει το παιδί και να μη θίξει το θέμα του θηλασμού, γιατί νομικά μπορεί να χάσει.

Ακόμη, ορισμένοι πρότειναν να μιλήσει με το παιδί του, ισχυριζόμενοι πως η γυναίκα μπορεί να λέει ψέματα ή να θηλάζει το παιδί επίτηδες, ώστε να μην μπορεί να το δει ο πρώην σύζυγος.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb