Celebs

Αντέδρασε η Ιωάννα Τούνη για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 19, 2024

Αντέδρασε η Ιωάννα Τούνη για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

"Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης".

Σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης (18/4) παραβρέθηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν εκεί και μεταξύ άλλων η επιτυχημένη influencer ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής που αφορούν σε συναδέλφους της.

«Η παραπλάνηση… δεν κατάλαβα; Παραπλανούμε για ποιον λόγο; Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης», απαντά η Ιωάννα Τούνη και προσθέτει: «Με πιάνεις και αδιάβαστη, δεν ενημερώθηκα για όλο αυτό, δεν ξέρω».

«Υπήρξε κάποια πρόταση για να συμμετάσχω στο TV Queen. Δεν ξέρω, παιδιά, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος με το μωρό, θα δούμε», ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο η γνωστή influencer. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, το Υπουργείο Ανάπτυξης συμμετείχε σε πανευρωπαϊκό έλεγχο για τον εντοπισμό «influencers» που προωθούν και διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες επώνυμων εταιρειών. Με απλά λόγια, αυτό που ερευνάται είναι πόσα παίρνουν για τις προωθήσεις αυτές και αν τα δηλώνουν.

Έτσι, οι έλεγχοι με τη μέθοδο των «σαρώσεων» (sweep), που έγιναν σε όλες τις πλατφόρμες των social media από τις 27.10.2023 έως και 30.11.2023, από αρχές 22 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εντοπίστηκαν 576 «influencers» από όλη την Ευρώπη, 20 εκ των οποίων προέρχονται από τη χώρα μας.

Οι 20 Έλληνες influencers το αμέσως προσεχές διάστημα θα λάβουν επιστολή από το Υπουργείο Ανάπτυξης με την οποία θα ενημερώνονται επισταμένως και θα καλούνται να προβούν άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε οι δραστηριότητές τους να είναι προσαρμοσμένες σε όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή καταναλωτική νομοθεσία.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb