Νέα

Νόνη Δούνια κατά Παπανώτα: «Τέτοιου είδους σeξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δε χωράνε στον δημόσιο διάλογο»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 20, 2024

Νόνη Δούνια κατά Παπανώτα: «Τέτοιου είδους σeξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δε χωράνε στον δημόσιο διάλογο»

Στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε σήμερα η Νόνη Δούνια, όχι όμως ως συντελεστής της εκπομπής, αλλά ως υποψήφια ευρωβουλευτής. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε, όπως ήταν φυσικό, στα όσα έχει ακούσει από τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Μου είχε κάνει προσωπική επίθεση. Δεν είναι μόνο αυτό, είχε πει ότι αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ στην ευρωβουλή. Εγώ δεν δίνω συνέχεια σε τέτοιου είδους τοξικές συμπεριφορές. Απλά, επειδή μερικές φορές το να μην απαντάς θεωρείται αδυναμία, γι’ αυτό σήμερα θέλω να απαντήσω», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια είπε στη συνέχεια: «Το να προσπαθεί ένας άνθρωπος να σε απαξιώσει, να σε μειώσει και να αμφισβητήσει τις ικανότητές σου, είναι εντελώς κατακριτέο. Μου έκανε μια προσωπική επίθεση, δυσάρεστη και άκυρη. Και στην τελική ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν εγώ έχω το κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ στη βουλή. Δεν απαξιώνει μόνο εμένα, αλλά και την Έλενα Κουντουρά που είναι στη κόμμα του».

Κλείνοντας, η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Τέτοιου είδους σχόλια και απόψεις σεξιστικές, ρατσιστικές δεν χωράνε στον δημόσιο διάλογο. Μακάρι και εύχομαι να έχει βοηθήσει γυναίκες, όπως λέει, αλλά τα λεγόμενά του λένε άλλα. Και προσβάλουν πολλές γυναίκες και εμένα προσωπικά».

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΑΠΡ 19, 2024
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»
Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM
Celebs ΑΠΡ 19, 2024
Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, μου έσκαβαν τον λάκκο, καλή χώνεψη»
Ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον διαγράψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημόσια
NEWSROOM
ΑΠΡ 19, 2024
Χαλασμός on air ‑ Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα
«Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις»
NEWSROOM
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb