Νέα

«Πράσινος» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός»


Δημοσίευση ΑΠΡ 22, 2024

«Πράσινος» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Σύρο αποκάλυψε τα… φιλοπαναθηναϊκά του συναισθήματα, ξεκαθαρίζοντας: «Είμαι Παναθηναϊκός!».

Στη Σύρο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε 27 νησιά του Αιγαίου. Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, λοιπόν, ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε τον γνωστό TikToker και φίλαθλο του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κονδύλα.

«Σε είχα προσκαλέσει στη Σύρο Στέφανε, ήρθες τελικά. Καλώς ήρθες. Θέλω να μου πεις κάτι: Θα γίνεις Παναθηναϊκός ή όχι», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει αμέσως ότι είναι ήδη Παναθηναϊκός. «Εγώ νόμιζα ότι ήσουν Ολυμπιακός», με τον Κασσελάκη να απαντάει: «Fake news».

Ο Εύαγγελος Αντώναρος, που θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook βίντεο από την επίσκεψη του Στ. Κασσελάκη στη Σύρο. Γυναίκες του νησιού επιφύλαξαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θερμή υποδοχή και τον υποδέχτηκαν με αγκαλιές και φιλιά.

@kondylas_m Ο Κασσελάκης είναι Παναθηναϊκός .. 😎💚 #syros #hermoupolis #miaoulissquare #kasselakis #meetup #panathinaikos #information #goodcitizen #kondylas #foryou ♬ original sound - Μιχάλης Κονδύλας
[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb