Celebs

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη


Δημοσίευση ΜΑΙ 02, 2024

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε τη σeξουαλική παρενόχληση που υπέστη ως ανήλικη την οποία και εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της πριν από λίγα χρόνια, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, είπε ότι αν και δεν έχει δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά στον χώρο εργασίας, έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν μικρή.

«Στον χώρο εργασίας, όχι. Έχω δεχθεί όμως όταν ήμουν ανήλικη και ήταν πολύ δύσκολο. Να σκεφτείς ότι το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια. Όταν ένα παιδί παρενοχλείται, αισθάνεται ότι το έχει προκαλέσει, ότι κάτι έκανε και έδωσε στον άλλο το δικαίωμα να το κάνει. Οπότε δεν το λέει. Γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Η μαμά μου σοκαρίστηκε πάρα πολύ όταν της το είπα», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια περιέγραψε τις συνθήκες υπό τις οποίες το μοιράστηκε με τη μητέρα της: «Ήμασταν στη θάλασσα, ήθελα χρόνια να της το πω και έψαχνα την αφορμή. Ταράχτηκε τόσο πολύ, που μου είπε: "Ζαλίστηκα, θέλω να βγω έξω". Πάντα πιστεύω ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο παρενόχλησης, όσο και να τα προστατεύεις».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb