Dolce Vita

Η δίαιτα με τα μακαρόνια


Δημοσίευση ΜΑΡ 19, 2015

Η δίαιτα με τα μακαρόνια

Αδυνατίζει άραγε η μακαρονάδα; Ναι, αρκεί να ξέρετε πώς να τη φάτε. Μια μέθοδος αδυνατίσματος που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά, αλλά θα σας επιτρέψει να φάτε και τα αγαπημένα σας φαγητά είναι το εγχειρίδιο «Τhe Good Carbohydrate Revolution», που υπογράφει ο Αμερικανός καθηγητής διαιτολογίας Δρ Terry Shintani.

Το πρωινό σας μπορεί να είναι δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης, μισό κουταλάκι μαργαρίνη λάι και ένα κουταλάκι μέλι και για δεκατιανό να τρώτε φρούτα.

Το μεσημεριανό σας μπορεί να είναι σαλάτα και μακαρόνια, είτε με κιμά, είτε με κόκκινη σάλτσα ή σουβλάκι με πίτα, ρύζι ατμού με λαχανικά. Για απογευματινό φρούτα ή 2 μεγάλα καρότα, γιαούρτι με δημητριακά ή φρουτοσαλάτα.

Το βραδινό σας μπορεί να είναι ένα τοστ με ψωμί σικάλεως και τυρί, σαλάτα με δύο κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο, πίτσα με τυρί χαμηλών λιπαρών κ.ο.κ

Το διαιτολόγιο αυτό εφαρμόζεται τις δύο πρώτες εβδομάδες της προσπάθειάς σας. Την τρίτη εβδομάδα δεν τρώτε πλέον απογευματινό και την τέταρτη εβδομάδα τρώτε γιαούρτι με ψιλοκομμένα φρούτα για βραδινό.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb