20 ιδέες και συμβουλές για το σπίτι σου που θα σου λύσουν τα χέρια Dolce Vita

Kαθαρίστε το πλυντήριο ρούχων με φυσικό τρόπο


Δημοσίευση ΝΟE 20, 2015

Kαθαρίστε το πλυντήριο ρούχων με φυσικό τρόπο

Προφανώς και θα έχετε παρατηρήσει ορισμένες φορές πως όταν βγάζετε τα ρούχα από το πλυντήριο, αντί να μοσχοβολούν καθαριότητα, έχουν μια άσχημη μυρωδιά. Και αν αναρωτιέστε πού οφείλεται αυτό, η απάντηση βρίσκεται στη συσκευή. Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να απολυμάνετε με φυσικά υλικά το πλυντήριό σας, ώστε να μην μυρίσουν ξανά τα ρούχα σας άσχημα.

Ενώ ο κάδος είναι άδειος, επιλέξτε το πρόγραμμα των 90 βαθμών και βάλτε το πλυντήριο σε λειτουργία. Μόλις αυτό γεμίσει με νερό, ανοίξτε το συρταράκι και στη θήκη του απορρυπαντικού ρίξτε δυο κούπες ξίδι.

Αφήστε το πλυντήριο να τελειώσει την πλύση και να στραγγίξει τα νερά και μετά βάλτε το ξανά σε λειτουργία, στο σύντομο πρόγραμμα αυτήν τη φορά, για να γεμίσει και πάλι με καθαρό νερό. Αντί για ξίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μαγειρική σόδα.

Όσο για τον καθαρισμό των λάστιχων του πλυντηρίου, μπορείτε να κάνετε το εξής: Φτιάξτε ένα μείγμα με ένα μέρος χλωρίνη και δέκα μέρη χλιαρού νερού, και ψεκάστε το λάστιχο με αυτό. Φορέστε γάντια, πάρτε ένα καθαρό πανάκι και περάστε όλη την επιφάνειά του. Όταν τελειώσετε, θα είναι σαν καινούργιο!

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb