Celebs

Η Conchita θέλει να «σκοτώσει» τον εαυτό της


Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2017

Η Conchita θέλει να «σκοτώσει» τον εαυτό της

Το 2014 η εμφάνιση της στην Eurovision είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης αρκετούς μήνες πριν τον Διαγωνισμό. Όταν στον τελικό κατάφερε να βρεί πρώτη, έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο, ακόμα και εκεί όπου η Eurovision είναι σχεδόν άγνωστη.

Σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια μετά η Conchita Wurst, δεν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του ο Tom Neuwirth, όπως λέγεται στην πραγματικότητα ο άντρας που κρύβεται πίσω από την περσόνα της Conchita, "Πρέπει να την σκοτώσω".

Συγκεκριμένα ανέφερε πως θέλει να κάνει μια νέα καριέρα με ένα νέο χαρακτήρα, όχι απαραίτητα με την φυσική του εμφάνιση αλλά όχι πλέον και με την γενιοφόρο Conchita για την οποία πιστεύει πως έκλεισε ο κύκλος της μετά τη νίκη στην Eurovision όπου πέτυχε τον σκοπό της.

Ήδη τον τελευταία καιρό οι εμφανίσεις της Conchita θυμίζουν  λιγότερο την παρουσία που όλοι γνωρίσαμε. Τα γένια της πλέον ειναι αληθινά, τα ρούχα λιγότερο λαμπερά, τρίχα στο στήθος και σκουλαρίκι στην μύτη, σε λιγότερο "θυληκό" look. Ναι, η Conchita έγινε αρρενωπή!

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb