Celebs

Γαμος 85χρονης με 33χρονο: Η μικρή λεπτομέρεια που δεν γνωρίζατε!


Δημοσίευση ΝΟE 27, 2015

Γαμος 85χρονης με 33χρονο: Η μικρή λεπτομέρεια που δεν γνωρίζατε!

Η ιστορία με τον γάμο 85χρονης και 33χρονου από την Κεφαλονιά διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα πριν λίγες μέρες. Όπως όμως φαίνεται, η ιστορία κρύβει ακόμα ένα μυστήριο –πέραν της διαφοράς ηλικίας– που είναι η... προίκα της νύφης.

Η 85χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στο γηροκομείο του Αργοστολίου, ενώ μοναδικοί συγγενείς της είναι τα ανίψια της. Ευκατάστατη, με περιουσία άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, είχε να αντιμετωπίσει ένα, αλλά σοβαρό πρόβλημα: τη μοναξιά.

Ο 33χρονος τη γνώρισε τυχαία στο γηροκομείο και γοητεύτηκε απ' το... πακέτο. Το ίδιο και η 85χρονη. Στο πρόσωπό του είδε τον άνθρωπο που μπορούσε να της προσφέρει αυτό το οποίο πραγματικά επιθυμούσε: μια παρέα. Ύστερα από έξι μήνες επίμονων προσπαθειών και πολιορκίας του νεαρού, η 85χρονη παραμέρισε τους προβληματισμούς για τις αντιδράσεις του κόσμου και είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε.

Ο γάμος τελέστηκε στο δημαρχείο του νησιού πριν από λίγες μέρες. Μετά το ευτυχές γεγονός, οι νεόνυμφοι πήγαν στη νέα τους κατοικία, ένα όμορφο διαμέρισμα στο Αργοστόλι.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb