Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση με μουσική παρέα στη Χαλκιδική

Ο συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος «παρέσυρε» τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 27, 2019

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση με μουσική παρέα στη Χαλκιδική

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο συνθέτης και φίλος του Πασχάλη Τερζή, Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική, εκεί όπου ο βετεράνος λαϊκός ερμηνευτής απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές του. Ο τραγουδιστής ζει στο κτήμα του, έξω από τη Θεσσαλονίκη, δεν δίνει συνεντεύξεις, ενώ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο εκείνος κρατάει το μπουζούκι του και ο αγαπημένος Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει ένα τραγούδι. Μπορεί ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την ενεργό δράση το 2009, αλλά αποφάσισε χθες να κάνει μια εξαίρεση και να τραγουδήσει σε κλίμα παρεΐστικο σε παραλία της Χαλκιδικής.

Τον περασμένο Μάρτιο η κόρη του τραγουδιστή, Γιάννα Τερζή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και μίλησε ανοιχτά για την υγεία του πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν», ξεκαθάρισε η Γιάννα Τερζή.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb