Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Αγνώριστη παίκτρια του πρώτου GNTM 10 χρόνια μετά

Γεμάτη τατουάζ και πλαστικές

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 27, 2019

Αγνώριστη παίκτρια του πρώτου GNTM 10 χρόνια μετά

Το Greece’s Next Top Model δεν είναι ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν για εμάς. Το 2010 μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή μας με κορίτσια που έγιναν γνωστά και θυμόμαστε ακόμη και σήμερα. Κάποιες ακολούθησαν καριέρα μοντέλου, κάποιες όχι και κάποιες εξαφανίστηκαν εντελώς από τη ζωή μας και δεν τις είδαμε ποτέ ξανά.

Και στις δύο σεζόν που παίχτηκαν ξεχωρίσαμε κάποιες κοπέλες που μας άρεσαν πολύ. Υπήρχαν όμως και αυτές που με κάποιον τρόπο έγιναν γνωστές λίγα χρόνια αργότερα. Η κοπέλα στην οποία αναφερόμαστε, συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του Next Top Model και τόσο που έχει αλλάξει σήμερα, πραγματικά δεν αναγνωρίζεται.

Η Τζώρτζια Αντωνίου ήταν 18 χρονών όταν τη γνωρίσαμε και σήμερα κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τις δεν την αναγνωρίζεις με τίποτα. Έπειτα από κάποιες αισθητικές επεμβάσεις και κάμποσα τατουάζ, η Τζώρτζια είναι πια μια άλλη και στοιχηματίζουμε πως δεν θα την αναγνώριζε ούτε η ίδια η Βίκυ Καγιά.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb