Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Τροχός της Τύχης: Ο παίκτης που «αυτοκτόνησε» στα εύκολα ‑ Γέλαγαν στο κοινό

Δεν μπορούσε να βρει το ζώο που είχαν καταλάβει όλοι

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 04, 2019

Τροχός της Τύχης: Ο παίκτης που «αυτοκτόνησε» στα εύκολα ‑ Γέλαγαν στο κοινό

Έχουμε ακούσει πολλές φορές ιστορίες για παίκτες τηλεπαιχνιδιών που κόλλησαν από το τρακ. Και σίγουρα είναι πολύ διαφορετικά να "παιζεις" από την ησυχία του σαλονιου σου. Όμως αυτός ο παίκτης στον «Τροχό της Τύχης» δεν έχει καμία δικαιολογία καθώς δεν μπορούσε να βρει το προφανές.

Στο επεισόδιο του παιχνιδιού που προβλήθηκε την Παρασκευή (1/11/19), ο Αντώνης προσπαθούσε να βρει μια λέξη στην κατηγορία «ζωολογία». Ξεκίνησε να λέει γράμματα με επιτυχία και να αποκαλύπτονται οι δύο λέξεις του γρίφου.

Κάποια στιγμή ο γρίφος είχε σχεδόν αποκαλυφθεί και έλλειπαν μόνο δυο γράμματα. Ο παίκτης έπρεπε να πει «θαλάσσιος ελέφαντας», ενώ έλειπαν το γιώτα και το όμικρον. Παρόλα αυτά, ο Αντώνης δεν κατάφερε να το λύσει.

Συγκεκριμένα είπε «θαλάσσιες ελέφαντες». Όπως είναι φυσικό το κοινό γέλασε ενώ ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Πέτρος Πολυχρονίδης, δεν το πίστευε. Η σωστή απάντηση δόθηκε από άλλη παίκτρια.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 39:48 μετά

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb