Celebs

Μύκονος: Ποιος είναι ο άνδρας που έτρεχαν να βγάλουν μία selfie άντρες και γυναίκες


Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2022

Μύκονος: Ποιος είναι ο άνδρας που έτρεχαν να βγάλουν μία selfie άντρες και γυναίκες

Η Μύκονος γεμίζει αστέρες πριν ακόμα μπει ημερολογιακά το καλοκαίρι. Τα Ματογιάννια γεμίζουν τα βράδια και οι εικόνες παραπέμπουν σε Ιούλιο και Αύγουστο…

Στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Ανέμων για τον παγκόσμιου φήμης πυγμάχο Canelo Alvarez. O 32χρονος Μεξικανός που αυτή τη στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος μποξέρ του κόσμου απαθανατίστηκε από την κάμερα να κάνει την βόλτα του στα γραφικά δρομάκια μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του Fernanda που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ο Canelo σταματούσε κάθε τόσο στα σοκάκια για να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν και δεν τον ενοχλούσε καθόλου αλλά το χαιρόταν. Ο Alvarez, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την πυγμαχία από τα 15 του χρόνια, έχει κερδίσει πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες βάρους και έχει ρεκόρ 57 νικών, δύο ισοπαλιών και δύο ηττών σε 61 αγώνες.

Πέρυσι υπέγραψε συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο «DAZN» και για τους επόμενους 11 αγώνες του (την ερχόμενη πενταετία) θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που τον κατατάσσει στους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές όλου του πλανήτη.

Ο Canelo ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων λίγες ημέρες μετά την ήττα του -την πρώτη από το 2013 και ύστερα- από τον Ρώσο Dmitri Bivol. Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv…

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb