ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίκυ Καγιά: Όσα έλεγε το γνωστό μοντέλο στα 28 του ‑ «Πολλοί ειρωνεύονταν και κορόιδευαν την ηλικία μου»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 03, 2023

Βίκυ Καγιά: Όσα έλεγε το γνωστό μοντέλο στα 28 του ‑ «Πολλοί ειρωνεύονταν και κορόιδευαν την ηλικία μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νανά Παλαιτσάκη ήρθε στο MEGA Καλημέρα με το προσωπικό της αρχείο και παρουσιάσε στην στήλη «Τι θυμήθηκες τώρα» την συνέντευξή της στην Βίκυ Καγιά 28 χρόνια πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με «retro» διάθεση η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στο φως την συνάντησή της με την Βίκυ Καγιά πριν από 28 χρόνια.

Το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει για την «πίκρα» της, τις «χοντράδες» που έχουν γραφτεί για εκείνη, και την αδιαφορία για τα χρήματα.

«Πικράθηκα πολλές φορές. Ξεκίνησα από πολύ νωρίς στο μόντελινγκ. Πολλοί ειρωνεύονταν και κορόιδευαν την ηλικία μου. Με αποπαίρναν, αλλά συγχρόνως με αγαπούσαν. Στον χώρο της μόδας, υπάρχουν συγκυρίες που μπορεί να σε προσβάλλουν και να σε απογοητεύσουν πάρα πολύ. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, τότε κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα», είχε δηλώσει αρχικά η Βίκυ Καγιά.


Για τα ψευδή δημοσιεύματα για την ίδια, η Βίκυ Καγιά είχε αποκαλύψει:

«Είχαν γράψει για εμένα ότι ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πλαστικό χειρουργό. Μετά το βίντεο κλιπ μου με τον Λευτέρη Πανταζή, οι εφημερίδες έγραφαν: “Η Βίκυ Καγιά «οργίασε» στην «βίλα των οργίων»”. Δεν δίνω ποτέ δικαιώματα και δεν θέλω να απαντάω σε τηλεφωνήματα δημοσιογράφων. Είναι αντιεπαγγελματικό να με παίρνουν δημοσιογράφοι στο σπίτι μου, ενώ πρώτα δεν έχουν συνεννοηθεί με το γραφείο μου. Έχουν γραφτεί για εμένα τεράστιες «χοντράδες», επειδή αρνούμαι να δώσω συνεντεύξεις».

«Θεωρώ ότι φθείρεται η προσωπικότητα κάποιου, με το να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις και να αναγκάζεται να παρευρίσκεται παντού. Είχα πει σε μια συνέντευξή μου ότι η μάνατζέρ μου χτίζει την καριέρα μου και ακόμα και αυτό παρεξηγήθηκε», είχε συμπληρώσει.


Τι έλεγε για τα χρήματα πριν από 28 χρόνια η Βίκυ Καγιά;

«Έχω βγάλει αρκετά λεφτά όντως, αλλά πλούσια νιώθω μέσα μου. Έχω μάθει πολλά πράγματα και έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους. Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει», είχε παραδεχθεί μιλώντας στην Νανά Παλαιτσάκη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb